Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:17
O tym jak zostałem sławny
gercin • 2018-02-27, 21:08
Parę dni temu gdy probowałem okiełznać swojego potwora o 13 rano na rondzie dałem troche za dużo gazu i mój "kontrolowany poślizg" okazał sie mocno nie kontrolowany i efekt mozecie zobaczyc na końcu filmiku bo akurat tak się zdarzyło ze jakiś społeczniak miał kamerke w samochodzie i nagranie wysłał wszedzie gdzie się da łącznie z policja i tak zostałem dwu dniowa gwiazda internetu można ogladac od 0:25 ale finał jest na końcu
Jakby kogoś interesowało "latanie" bokiem kosztuje 500zl i 6pkt
Zgłoś
Kooondor2000 2018-03-01, 18:04 1
Proszę Cię, zrób tak. Nagraj sobie ten filmik, zaarchiwizuj tak byś mu go odpalić jak będziesz miał chociażby 30 lat. wtedy zrozumiesz jakim byłem debilem. Dziekuje.

Edit :byłeś
Zgłoś
kamikadze20063 2018-03-02, 0:54
Pan jesteś dupa a nie drifter.

Na serio? Tak miękkim autem chcesz driftować?
Zgłoś
Eleir 2018-03-02, 20:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-02, 21:29 2
@eleir Pierwsze słyszę żeby e46 miało kilka różnych wariantów mocy silnika 2.0 diesla ale dobra mamy tu do czynienia z specjalistą poza tym jeździć na śliskim można się uczyć na torze lub (bo 21km od Złocieńca jest takie) opuszczonym lotnisku a nie na ruchliwym rondzie i to w środku dnia ja jak mam ochotę na taką zabawę to już wolę się pobawić nocą.
Zgłoś
bocianoff 2018-03-03, 13:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
aitec 2018-03-06, 0:14
Karju napisał/a:

@eleir Pierwsze słyszę żeby e46 miało kilka różnych wariantów mocy silnika 2.0 diesla ale dobra mamy tu do czynienia z specjalistą poza tym jeździć na śliskim można się uczyć na torze lub (bo 21km od Złocieńca jest takie) opuszczonym lotnisku a nie na ruchliwym rondzie i to w środku dnia ja jak mam ochotę na taką zabawę to już wolę się pobawić nocą.

136 i 150km.
Sam mam w miarę mocne bmw i lubię polatać bokiem ale robię to gdzie nie ma ludzi i innych samochodów. Takim z🤬bom powinni dożywotnio zabierać prawko.
Zgłoś
bania88 2018-03-28, 16:01
Karju napisał/a:

Jeżeli mówimy o E46 (Przed liftem + Po lifcie) to 2l klekot miał:
116KM, 136KM, 143KM i 150KM.
Pozdr.
Zgłoś
Mamałyga 2018-03-30, 10:49
ZDR-y to penery!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem