Pierwsze chamstwo ludzie spoko..... Odwetowy kop w ryja i OOoo jejko jejku. i tak jest w życiu , ktoś Cię wk🤬ia publicznie to luz. Przyp🤬olisz to zaraz oburzenie.
Jakie chamstwo? Geje po prawej wygrały i chcą kulturalnie podać rękę za grę a pedał po lewej podaję paletkę, która trzyma lekko jak siusiaka proboszcza. Gej przypadkiem ją wytrącił i próbuje ją podnieść kiedy dostaje kopa od pedała. Chłopak geja powinien wp🤬lić pedałowi bez konsekwencji.

Pierwsze chamstwo ludzie spoko..... Odwetowy kop w ryja i OOoo jejko jejku. i tak jest w życiu , ktoś Cię wk🤬ia publicznie to luz. Przyp🤬olisz to zaraz oburzenie.
jak dla mnie to sie podjaral bo wygral pierwszy raz chcial przybic piatke, nie popatrzyl trafil w paletke, ktora to potem chcial podniesc i zapewne oddac typowi ale ten mu zaj🤬 kopa na lape ze zgaslo swiatlo ty to nazywasz kopem odwetowym? stary ci to wmawial jak podbierales cukierki z lodowki czy ki c🤬j ?
J🤬y śmieć kopiący z partyzanta bez powodu,ucieka później do tatusia i mamusi !!!

i dosłownie kryje się w ich ramionach jak wystraszony 5 latek....
bo ludzie widza tylko te wieksze rzeczy, malych nie dostrzegaja. Dlatego glosuja debile na po, pis, trzecie drogi
No ale typek chciał podnieść, może go poniosło
Jakie chamstwo? Geje po prawej wygrały i chcą kulturalnie podać rękę za grę a pedał po lewej podaję paletkę, która trzyma lekko jak siusiaka proboszcza. Gej przypadkiem ją wytrącił i próbuje ją podnieść kiedy dostaje kopa od pedała. Chłopak geja powinien wp🤬lić pedałowi bez konsekwencji.
I to jest jedyna słuszna teoria na tą chwilę.
co to za pedalski sport ?
To jest pickleball. Możesz się zapisać.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Za chamstwo odpowiada się chamstwem xad
Ale tutaj chamem 2x była p🤬da po lewej.
[ Dodano: 2024-11-18, 11:14 ]
Ja bym się nie podniósł z kortu. C🤬j, karetka, kaftan na szyję, bóle karku uniemożliwiające podjęcie pracy.
Jak by moja papuga z nim skończyła, to sk🤬iel albo by wp🤬lał trawę, albo by się huśtnął.