Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
O zmarłych tylko dobrze...
konto usunięte • 2017-03-20, 22:27
...umarł D. Rockefeller i dobrze.

Ponoć planował dożyć 200 lat.
Skoro dał radę dociągnąć ledwo do połowy zamierzonego wieku, jest spora szansa, że to całe NWO również szlag trafi.

Według niektórych źródeł rodzina Rockefellerów dorobiła się na wynalazku Polaka Ignacego Łukasiewicza - wynalazcy lampy naftowej oraz przemysłowego wykorzystania ropy naftowej.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2017-03-21, 7:48 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-21, 7:53 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-21, 7:58 2
SQT to troll, nie karmić
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-21, 8:02 1
Zgłoś
martinkane 2017-03-21, 8:08 14
“ Niemiec, Francuz i Ż__ mieli za zadanie uprasować koszulę, zjeść bochenek chleba i wydymać kobitkę. Wszystko w 7 minut. Pierwszy wyszedł Niemiec. Zaczął prasować koszulę. Uprasował, ale czasu wystarczyło mu zaledwie na kilka kęsów chleba. Francuz zdążył wydymać kobitkę i zjeść połowę bochenka. Ż__ kazał kobicie prasować koszulę, a dymając ją od tyłu, zjadł spokojnie chlebek. 7 minut wystarczyło i wygrał! Na konferencji prasowej Niemiec powiedział: - U nas na pierwszym miejscu liczy się praca, później jedzenie. Jak zostanie trochę czasu, to się zabawiamy. - Dla nas ważna jest zabawa – oświadczył Francuz. Potem należy pojeść frykasów a na końcu popracować. Ż__ zaś wyznał: - U nas jest takie powiedzenie: jeśli nie wydymasz tego, co na ciebie pracuje, to jeść nie będziesz… ”
Zgłoś
Noside 2017-03-21, 8:08 2
Umarł król, niech żyje król
Jakby to miało cokolwiek zmienić..
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-21, 8:10 1
Zgłoś
BKKWK 2017-03-21, 8:16 4
Cieszycie się, że umarł, a nawet do głów Wam nie wpadnie, że na jego miejsce jest kolejka innych mu podobnych. Przyroda nie znosi pustki.

Wyzywacie innych od Ż__ów, a ja mam dwa pytania:
1. Jak Was w życiu Ż__zi skrzywdzili, że ich tak nienawidzicie?
2. Narzekacie na Ż__ów, że złodzieje i w ogóle wszystko, co najgorsze, a oni tak naprawdę są przedsiębiorczy, stosują zasadę dywersyfikacji kapitału, przekazują wiedzę kolejnym pokoleniom itp. A "Polacy" zamiast sami ciężko pracować na siebie, ałą energię przeznaczają na narzekanie, obwinianie za całe zło, jakie ich spotyka, innych oraz życzenie innym źle w myśl zasady "Panie Boże, spraw, aby sąsiadowi krowa padła, jak i mi umarła". Czy naprawdę jesteście tak małostkowi?
Zgłoś
nano50 2017-03-21, 9:26 10
Zgłoś
spinaczel 2017-03-21, 9:57 1
Miło, wzrosłem o 1 pozycję na liście najbogatszych ludzi, teraz juz nie jestem 984783937659376690 tylko 984783937659376689 (:
Zgłoś
zonk 2017-03-21, 10:15
Aj waj !

Polacy wy będziecie jeszcze płakać po Davidzie.

Szalom !
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-21, 11:35 1
Zgłoś
BKKWK 2017-03-21, 11:47 1
Zgłoś
BSE 2017-03-21, 13:08
Zgłoś
nano50 2017-03-21, 14:07 2
BKKW, po prostu nie chce mi się tracić czasu na takiego barana.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem