Na dzień dzisiejszy w Australi społeczność młuzumanska stanowi niecale 2 procent populacji to jest ok pół miliona ludzi, od kilku lat jednak odnotowano coraz większy wzrost tej grupy spowodowany imigracją jak i wysokim ponad przeciętną współczynnikiem urodzeń,
poniżej przykład przemocy policyjnej z jaką sie spotkał pacyfistycznie nastawiony meeting:
Konto usunięte
2012-09-18, 9:03
Jakby nikt nie pomagał ż🤬dom w podbijaniu wszystkich krajów arabskich to by sobie siedzieli w Azji. To wszystko wina Izraela.
Zróbmy multi-kulti! Niech najlepiej nam zabiorą Europę jeszcze, a nas wysiedlą gdzieś na Syberię albo do Afryki. Trzeba być tolerancyjnym przecież!
Taka okazja, panowie i panie, taka okazja! Teraz, po tym filmiku obrażającym Mahometa, całe agresywne bydło skupia się przy ambasadach itp.- nic, tylko nap🤬lać bombami, ekonomiczniej wyjdzie, a motłoch od razu sie uspokoi. A tak na poważnie, to w końcu Anglia, Niemcy, państwa skandynawskie i Francja nie wytzymają- i zacznie sie masowy wywóz tych co pracować nie chcą, ale pieniążki socjalne brać- to i owszem. Przewiduję także, że przypadek Breivika nie był ostatnim- w końcu ktoś nie wytrzyma, i będzie powtórka z rozrywki...
Od kiedy pacyfistycznie nastawiony meotłoch krzyczy Allah Akbar?
Widać jak bardzo pokojowa jest ta demonstracja
Ale najgorsze jest to, że oni już nawet sie nie p🤬lą tylko latają i rozp🤬alają ambasady. Skończy się tak, że wyp🤬olą wszystkich brudasów z krajów bo mają ich co raz bardziej dosyć. Ileż można coś takiego znosić? NIestety w anglii najgorsi są pakistańce. Żaden nigdy nie pracuje, 12 dzieci i jeszcze sk🤬iel nie umie gadać po angielsku. Mam wyj🤬e czy jest muzułmanem czy ż🤬dem do momentu aż nie zaczyna mi przeszkadzać. A zaczyna w momencie jak lezie ulicą i coś p🤬li do ciebie po c🤬cku. Niestety gówna lepiej nie tykać, ale chociaż na szczęście tu gdzie jestem boją sie polaków bo jest nas więcej od nich : ) W każdym razie nie są nawet zatrudniani do zamiatania, bo do tego się nawet nie nadają. Dzięki bogu że w Polsce nie mamy socjalu i nie maja tutaj czego szukać : )
Konto usunięte
2012-09-18, 11:00
Kwestia kilkunastu lat, aż się porządnie zasiedlą w Europie i będziemy mieli tak na prawdę przej🤬e. Unia Europejska jest taka tolerancyjna, że nie potrafi się przeciwstawić napływowi brudu z Azji, bo to wbrew prawom człowieka... . Szkoda tylko, że wszędzie gdzie Muzułmanie zyskują ponad 10% populacji to stopniowo zyskują prawa wyborcze etc. Kwestia czasu aż zaczną w Europie stanowić swoje prawo... podporządkowane ich chorej religii. Wolę żyć pod pseudo dyktaturą Kościoła Katolickiego, który chociaż znam dobrze i wiem na czym stoję niż pozwolić na to, żeby c🤬te gówno mogło legalnie spuścić mi wp🤬l bo przypadkiem źle się zachowałem w okolicy meczetu.
Konto usunięte
2012-09-18, 11:19
Nie mogę się doczekać takiej manifestacji w Polsce... Z nieukrywaną przyjemnością tym asrabskim świniom rozp🤬olę ryje
Szkoda, że nie ma z nami wujka Stalina i Hitlera
Konto usunięte
2012-09-18, 11:46
"Pacyfistycznie nastawiony meeting" - no, jak c🤬j, spójrzcie na ich bannery "Our Dead are in PARADISE. Your Dead are in HELL".
Konto usunięte
2012-09-18, 13:02
Po co to ścierwo wychodzi na ulicę? Nie są u siebie, a czują się k🤬a jakby byli najważniejsi.
Cyklon B by się przydał
Konto usunięte
2012-09-18, 13:29
Herr Tusk podpisze kartę praw podstawowych i u nas też tak będzie.
niestety ale w najblizszym czasie ( 30-50 lat) będziemy musieli pprzyjąć sporo obcokrajowców ze wzgledu na niż demograficzny i to że nie będzie komu pracować a emerytów będzie od c🤬ja
Konto usunięte
2012-09-18, 15:05
Kupując Kebaba zasiedlasz Araba!
Rafal1757 napisał/a:
niestety ale w najblizszym czasie ( 30-50 lat) będziemy musieli pprzyjąć sporo obcokrajowców ze wzgledu na niż demograficzny i to że nie będzie komu pracować a emerytów będzie od c🤬ja
No to Ukrainców, Rosjan, Bułgarów, Rumunów (nie mylić z cyganami) nawet, ale kurde, nie żadnych turasów czy arabów- zresztą., który z nich będzie chciał przyjechać do tak odległego kraju, bez wsparcia socjalnego, tylko po to, aby pracować- już widzę te tłumy...