👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja by tak nie mógł własnemu dziecku zabrać. Może za zorganizowanie wesela także zabiorą koperty młodej parze.
Widać wielu z was nie miało okazji przeżyć tego na sobie i piszecie bzdury, no to tłumaczę
Polska jako kraj bardzo biedny w tamtych czasach (i tak pozostało do dziś) nie słynęła z dużych dochodów dla przeciętnego obywatela. Dlatego też dzieciakom po prostu kasę z komunii odbierano, by ta mogła się zwrócić, bo z czego będą żyć do kolejnej wypłaty jak samo wyprawienie komunii to były czasem spore koszta, tak się dzieje w wielu rodzinach, nie każdy ma kokosy, walczcie o to by tak nie było a nie "delektujcie" się tego typu żałosnymi filmikami i wspomnieniami, a historia lubi kołem się toczyć.

Polska jako kraj bardzo biedny w tamtych czasach (i tak pozostało do dziś) nie słynęła z dużych dochodów dla przeciętnego obywatela. Dlatego też dzieciakom po prostu kasę z komunii odbierano, by ta mogła się zwrócić, bo z czego będą żyć do kolejnej wypłaty jak samo wyprawienie komunii to były czasem spore koszta, tak się dzieje w wielu rodzinach, nie każdy ma kokosy, walczcie o to by tak nie było a nie "delektujcie" się tego typu żałosnymi filmikami i wspomnieniami, a historia lubi kołem się toczyć.
Każdy wie co się dzieje z tymi pieniędzmi w większości przypadków, ja na komunie zebrałem 3 tysiące złotych w roku 2005 bodajże, więc całkiem nieźle na te czasy mimo że nie pochodzę z bogatej rodziny. Oczywiście nie przechowywałem jej
za około tysiąc pojechałem na zieloną szkołę, reszta się rozpłynęła
ale tak patrząc na ten filmik to Janusz z żoną przesadzają, chociażby dziecku nie sprawiali przykrości i mu nie mówili od razu że nie dostanie ani grosza.. Aż mi się żal zrobiło tego chłopaczka

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mam nadzieję , że młody ułożył sobie życie i zarabia kokosy a starych ma w dupie.
Ja z sałaty z komunii kupiłem rower... dziś wciąż jest w dobrym stanie, ale warty tyle ile waży.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie