👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widzę że większość z was jest ograniczona tylko do swojego świata, no tak jeśli "ufo" pokazało się ludzkości oficjalnie, spowodowałoby to masowe samobójstwa takich ludzi jak WY. Swoją drogą serio wierzycie iż jesteście sami w tym całym chaosie ? :/
Na pewno nie jesteśmy sami, ale odległości w kosmosie są tak wielkie że nie opłaca im się latać albo są na niższym poziomie cywilizacyjnym niż my

Uwaga, wypowiadam się:
Andżej nie wiem, na prawdę nie wiem co to mogło być.
Andżej nie wiem, na prawdę nie wiem co to mogło być.

Jak dla mnie fejk, na początku nawet nie wiadomo o co chodzi, później coś jest lepszej jakości niż chmura. No sorki ale nawet świeżo wypolerowane autko tak nie świeci z daleka jak ten obiekt latający
UFO to fejkt, mało prawdopodobne aby naczelne rozwinęły się w dwóch różnych miejscach w tej samej "sekundzie" we wszechświecie.

UFO to fejkt, mało prawdopodobne aby naczelne rozwinęły się w dwóch różnych miejscach w tej samej "sekundzie" we wszechświecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie