👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poliqon napisał/a:
nagrywane nokia 3210?
To Ty nie wiesz?! Ze jak przegrywasz z VHS'a na VHS'a 30 raz, to jakosc za kazdym razem spadA? U nas takich tras nie ma, to zanim ten vhs do nas dotarl, to nie wiesz ile magnetowiduf bylo po drodze.
[ Dodano: 2024-07-11, 16:18 ]
Poliqon, to Ty? Ten legendarny r🤬acz psow jak sraja?
Eksperci co jeżdżą autobusami, jedynie w niedzielę do kościoła odpala swojego szrota bo nie stac na paliwo po 5,19zł
Góry, śnieg, lód, ostre zakręty, przepaść, więc trzeba dodać więcej gazu, no przecież nic się nie stanie... zapomniał kierowca że to Chiny i tam barierki wcale nie muszą chronić przed upadkiem w przepaść.
Moim zdaniem kierowca odruchowo przy braku reakcji na kierownice wcisnął hamulec i trzymał dopóki się nie zatrzymał
Jacek_paw napisał/a:
Gówno wiesz ,gówno widziałeś i się wypowiadasz.
Wracaj do dziury skąd wylazłeś a do mnie na przyszłość zawracaj się per Pan.
per Pan XD kisne , wracaj na kwejka i poproś matkę o kolację.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie