Materiał z dnia dzisiejszego. Moje dziecko ze swoją ciocią wracało z "częściowych" wakacji z Łowicza. Na obwodnicy Stawisk w województwie podlaskim trafili na pana (lub panią) idiotę/tkę.
Akcja od około 0:50.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-07-11, 21:05
@BMWswap
Robiąc to popisałbyś się równie pięknie jak idiotka z outlandera
Autorze posta: Witamy w przyszłości
Wykastrować, ewentualnie zaszyć p🤬dę.
Nerd
2014-07-11, 21:05
Fake...
Koleś pisze, że materiał z dnia dzisiejszego, a u dołu jest data 25 marca 2012 roku.
Dożywotnio zabierać prawo jazdy za takie wyczyny
konto usunięte
2014-07-11, 22:08
Piwko za refleks
Się czepiacie daty może ma złą datę ustawioną w kamerce
konto usunięte
2014-07-11, 22:10
O co wam chodzi, przecież koleś z naprzeciwka przepisowo jechał prawym pasem. To te wszystkie barany, które wyprzedzały tira bez spojrzenia czy nic nie jedzie z naprzeciwka, wymusiły na nim zjechanie na pobocze.
PS: Czekam na hejty od ludzi, którzy nie wiedzą, co to jest ironia...
konto usunięte
2014-07-11, 22:12
Wakacje w Łowiczu... Biedne dziecko...
Po co wrzucasz ponad minutowy filmik, który spokojnie mógłby trwać mniej niż 20 sekund? ;_;
Piszecie, że zła data - to godzina dobra? W marcu o 19 jasno? Nie.
konto usunięte
2014-07-11, 22:45
Ale moment, moment. Albo całkiem mi na oczy padło, albo pod koniec filmu, po lewej stronie jezdni widać wyraźnie znaki poziomie nakazujące zjechanie na 'lewy' pas, czyli zwężenie...
@raper900 - wcale nie musi być to ironia, tylko fakt - patrz znaki poziome po lewej stronie jezdni, pod koniec filmu.
Jak padło na oczy - prostujecie. I tak mam iść się badać...
Dzisiaj była inna pogoda !!!!