👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Misiekman napisał/a:
nagasuka,
Myślę, że lekarz ci pomorze. Jeszcze nie jest za późno...![]()
Kolejny konibijca analfabeta....Giń!!

co to za nuta w tle wiem ze to marilyn menson ale jaki remix??

sanuyem napisał/a:
ja p🤬le![]()
Marylin manson - this is the new shit
Nauczcie się wreszcie - Marilyn Manson.
Marylin to może być, k🤬a, Rodowicz.

@up
ej ale on się nam chce pochwalić, że - ja p🤬le marylin manson, to pewnie jakaś k🤬a z gimnazjum a nie ten artysta z uesa
ej ale on się nam chce pochwalić, że - ja p🤬le marylin manson, to pewnie jakaś k🤬a z gimnazjum a nie ten artysta z uesa

piwo za ścieżkę dźwiękową, głos kobiecy,tatuaż i tą rzadką umiejętność

Julia!! co Ty tu robisz ?? poznaje po dziarach które sam robiłem ładnie nak🤬iasz pozdro ZIEMNIAK !

zmk napisał/a:
Julia!! co Ty tu robisz ?? poznaje po dziarach które sam robiłem ładnie nak🤬iasz pozdro ZIEMNIAK !
![]()
hahahahaaha Kozmen
chyba twoją szparę obracał niejaki Pan Ziemniak, od teraz dla Ciebie szwagier Ziemniak
Mam kumpla co tak ze 6 razy pod rząd potrafi zrobić... Jak go kiedyś nagram to wrzucę...

hahahahaaha Kozmen
chyba twoją szparę obracał niejaki Pan Ziemniak, od teraz dla Ciebie szwagier Ziemniak

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie