bekowy teledysk ale jakby nie patrzeć to coś w tym jest bo polki wyjeżdżają na tanie wakacje do tunezji i dają dupy brudasom.
"Miała na imię Bożenka, była córeczką taty
z figury trochę podobna do trzydrzwiowej szafy"
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Ku*wa Juras sam mówiłeś, że czarną byś dymał. A w zasadzie kto by tego nie chciał
Wrzuciłbym na FB ale może to zbytnio dotknąć część koleżanek %-)
konto usunięte
2013-01-16, 9:37
ciekawe skąd prosto wzięło tych strażaków do klipu
konto usunięte
2013-01-16, 9:38
Przeleżałeś pod lodem ???
Już mi słuchanie tego w dupe nie lezie
konto usunięte
2013-01-16, 9:40
słaby kawałek, taka podróbka WWO, typ ma dykcje jakby chwile wcześniej wyszedł od logopedy po pierwszym spotkaniu
konto usunięte
2013-01-16, 10:00
kawałek zajebisty , słyszałem już kiedyś pierwszy raz widzę teledysk pasuje jak ulał , żeby nie było \m/ słucham ciężkiego metalu ale jak tekst nieśie dobry przekaz to warto i tego posłuchać
konto usunięte
2013-01-16, 10:23
@Boss-man, ustaw żeby Twoja siostra nie widziała tego na tablicy u Ciebie i nikogo to nie obrazi.
konto usunięte
2013-01-16, 10:28
Jarema88 napisał/a:
Pewnie zaraz się zacznie hejt na hh. Dlaczego wszyscy wszystkim muszą udowadniać wyższość rapu nad metalem i odwrotnie. Slucham Slayera, Metalliki, Judas Priest, Iron Maiden, Fokusa, Fisza, Paktofoniki K44, Sokoła, czasem O.S.T.R. i jakoś nie widzę sprzeczności. Wystarczy nie być zamkniętym "jak kupa w klozecie".
A ja słucham Rihanny, Justina Biebera i dupstepu. Who cares?
Jarema, sam zaczynasz hejt, sziatdafakap
konto usunięte
2013-01-16, 11:28
konto usunięte
2013-01-16, 11:56
Dla Jureczka zawsze piwko, za jego dobry rap i zajawkę w kickboxingu mało osób o nim wie, bo jest mało docenianym ziomkiem .
Nie mogę się powstrzymać żeby wrzucić jego kawałek " Rób swoje " z teledyskiem . Ogarnijcie co on tam wyprawia na ringu.
konto usunięte
2013-01-16, 13:04
w Grecji to samo najwieksze szmaty z Polski i Rosji. Nie ma latwiejszych. Takze piwo za temat.
konto usunięte
2013-01-16, 14:19
Nie trzeba słuchać metalu żeby stwierdzić, że hiphop ssie.Co to za pogląd, że jest jakaś wojna fanów różnych gatunków?