📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:49

Ta, idioci uwierzą we wszystko. To są zdjęcia. Kiedyś był taki temat chyba na Joe'm, też pełno kretynów uwierzyło. Ogarnijcie dupy. Nie wszystko, co widzicie w Internecie jest prawdą.

Jak bym miał tego spróbować to chyba z rok by mi to zajęło (poświęcajac czas tylko na malowanie) strasznie dużo rozkminy nad kolorem oraz swiatłocieniem.

sebeks napisał/a:
ekstra, tylko kto zapłaci artyście jak wystarczy wydrukować ten sam obraz
Nie są takie obrazy bardzo drogie - hiperrealizm nie jest w cenie. Może się wydać wam to dziwne, lecz nie są to arcydzieła sztuki - w tej chodzi o formę, nie, jak miał określić to Toulouse-Lautrec, obrazki do walenia konia.
rusofil napisał/a:
Ta, idioci uwierzą we wszystko. To są zdjęcia. Kiedyś był taki temat chyba na Joe'm, też pełno kretynów uwierzyło. Ogarnijcie dupy. Nie wszystko, co widzicie w Internecie jest prawdą.
To są obrazy - co zresztą widać.

@kokosiako - cieszy mnie, że szkolna wycieczka zawitała do csw, ale radzę tam się przejść jeszcze kilka razy, a najlepiej poczytać nieco więcej na temat dzisiejszego rynku sztuki i w ogóle tego, co za sztukę jest uważane.
Co do postu, do ot tak - oczywiście świetna technika, ale moim zdaniem bez większej rewelacji. Zdecydowanie wolę dukt pędzla i, jeżeli już realistyczną koncepcję, to teatralnie zagraną. A to to... no obrysy z rzutnika, więc i tak zaczął i skończył na powieleniu fotografii. Amen.
Co do postu, do ot tak - oczywiście świetna technika, ale moim zdaniem bez większej rewelacji. Zdecydowanie wolę dukt pędzla i, jeżeli już realistyczną koncepcję, to teatralnie zagraną. A to to... no obrysy z rzutnika, więc i tak zaczął i skończył na powieleniu fotografii. Amen.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie