Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Obrona domu przed włamywaczami
CbK • 2019-09-26, 11:17
Świeża sprawa z Manchesteru. We wtorek (24.09) po dwudziestej pierwszej, do jednego z domów z wizytą przyszło czterech panów maskach.
"Siedzieliśmy w domu, kiedy nagle usłyszeliśmy agresywne szczekanie psów. Postanowiłem wyjść sprawdzić co się dzieje i zobaczyłem czterech ludzi ubranych od stóp do głów na czarno" - powiedział typowy Brytyjczyk Asif Ali, właściciel domu.
Proszę zwrócić uwagę z jaką gracją jego żona schodzi ze schodów.

Jest £5,000 nagrody za pomoc w złapaniu tych profesjonalistów.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m_ivan 2019-09-26, 15:00 11
stokrotka87 napisał/a:

Właśnie dlatego w każdym domu powinna być pompka. Pierwszy straciłby głowę a pozostali musieliby oddać portfele i grzecznie poczekać na Policję.

Sporo czasu zajęło by mu napompowanie głowy tak, żeby pękła. Chyba żeby nią uderzać, ale reszta raczej by nie patrzyła tylko....

podpis użytkownika

Ojtam, ojtam
Zgłoś
konto usunięte 2019-09-26, 15:07 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Laaska 2019-09-26, 15:10
Profesjonalistów ? Przecież to jacyś amatorzy bezbronni...
Zgłoś
Staycity 2019-09-26, 15:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bodzio667 2019-09-26, 15:50
Trzeba przyznać, że gospodarz na swoim miejscu!
Zgłoś
konto usunięte 2019-09-26, 15:52 2
Ale psy ma zajebiste, nie ma co....
Zgłoś
konto usunięte 2019-09-26, 16:16
Babka spadła razem z jakąś poziomą barierką zamontowaną w połowie pionowej barierki
A po co tam ta przeszkoda, nie wiem. Może na złodziei? ewentualnie psy/dziecko, albo na siebie, żeby za daleko od kuchni nie odchodziła...
Zgłoś
homorek 2019-09-26, 17:15 1
Zgłoś
ProVVe 2019-09-26, 17:44 1
Nie wiem... wydaje mi się że ona jest znaczy była biała i puściła się z arabusem.
Zgłoś
ROBSON927 2019-09-26, 17:51
emperorzbigniew napisał/a:

Kurde, ale szacun dla kolesia - napie**alać się po nocy z kilkoma typami i nie wymięknąć.

Nie wiem jak chciałbyś inaczej zareagować na typów którzy włamują Ci się do chaty.. Każdy powinien walczyć o swój dobytek życia i rodzinę.. Szkoda tylko, że pobiegł po nóż, a nie po pistolet bo właśnie w takich sytuacjach sprawdziłby się najlepiej.
Zgłoś
Smoku 2019-09-26, 18:11 3
Te dwa bezużyteczne pchlarze co się plączą pod nogami to bym na pasztet przerobił.
Zgłoś
ZaSwojePiję 2019-09-26, 20:05 3
Zgłoś
konto usunięte 2019-09-26, 20:22
nie chce mi się czytać komentarzy, ale czy jest jakiś przeciwnik posiadania broni do obrony własnej
Zgłoś
longfly 2019-09-26, 20:49
nienawidze bydlakow ktorzy okradaja normalnych ludzi , i jeszcze prawilne genetyczne z🤬by jp i ich wiezienne gownoludy maja czelnosc cos bakac, powinni byc od reki zakopani jako nawóz
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-09-26, 21:59
I pan Asif Ali powinien móc odstrzelić trzech śmieci, tak jak by było w każdym cywilizowanym kraju. Ale mieszka w UK więc...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem