👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ewidentnie to stare pruchno nazwało laskę gościa od prostytutki i dostało po masce

Dobrze dziadek powiedział, szmata sama mu pocisła "bo powiedziała krzyżowiec na mnie". To odpowiedział jej. A łysy kozak 30 lat ma i do dziadka startuje a dziadzia jakby miał z 20 lat mniej to by mu jajca urwał. Brawo dziadzia. Dobry strzał na ryj:D
ta juz widze jak dziadek biegnie do niej i za nic nazywa ja po imieniu...

Za samo uderzenie starego faceta, będąc takim byczkiem w sile wieku powinien dostać na otrzeźwienie. Nie wiem czemu bronicie tego półgłówka w żółtej koszulce, ale pewnie przeszedł pl. Zamkowy i na kimś innym wyżył frustrację - toć nie na co dzień można dostać od dziadka takiego strzała
Ps.a gdzie policyja w centrumie stolicy? W którymś z parków?

Ps.a gdzie policyja w centrumie stolicy? W którymś z parków?

jak się można odnieść do tego filmu jeżeli nie widać dokładnie tego co było wcześniej. Jeżeli znalazłeś kanał gościa na YT, to poszukaj wcześniejszego filmiku o którym jest mowa, powinien wyjaśnić powód spinki..
szczerze to wątpię w to żeby dziadek tak sobie rzucił do jakieś przechodzącej dziewczyny bez niczego "prostytutko" itp.. o coś musiało pójść..
..
szczerze to wątpię w to żeby dziadek tak sobie rzucił do jakieś przechodzącej dziewczyny bez niczego "prostytutko" itp.. o coś musiało pójść..
..

jajcek555 co Ty pierolisz? jak gosciu stoi pod krzyzem i jedyne o co dba to ten krzyz, to nie jest krzyzowcem tylko no nie wiem, jaszczurka?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie