Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pyto 2013-06-03, 20:36 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
XtravaganZa 2013-06-03, 20:37 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Komandzio 2013-06-03, 20:38 1
Zgłoś
kermicik 2013-06-03, 20:38 1
pytła do ptana kobeta i wytfał ją pan od potytutek
Zgłoś
timmy77 2013-06-03, 20:40 5
No ewidentnie to stare pruchno nazwało laskę gościa od prostytutki i dostało po masce
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 20:41
Rambo. Część VII - Watykan.
Zgłoś
Nejm 2013-06-03, 20:41 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 20:42 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 20:42 6
Dobrze dziadek powiedział, szmata sama mu pocisła "bo powiedziała krzyżowiec na mnie". To odpowiedział jej. A łysy kozak 30 lat ma i do dziadka startuje a dziadzia jakby miał z 20 lat mniej to by mu jajca urwał. Brawo dziadzia. Dobry strzał na ryj:D
Zgłoś
kermicik 2013-06-03, 20:42
ta juz widze jak dziadek biegnie do niej i za nic nazywa ja po imieniu...
Zgłoś
damua 2013-06-03, 20:43
ahh te katole
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 20:47 1
Zgłoś
panchamityle 2013-06-03, 20:48 1
Za samo uderzenie starego faceta, będąc takim byczkiem w sile wieku powinien dostać na otrzeźwienie. Nie wiem czemu bronicie tego półgłówka w żółtej koszulce, ale pewnie przeszedł pl. Zamkowy i na kimś innym wyżył frustrację - toć nie na co dzień można dostać od dziadka takiego strzała
Ps.a gdzie policyja w centrumie stolicy? W którymś z parków?
Zgłoś
cerastes 2013-06-03, 20:50 2
jak się można odnieść do tego filmu jeżeli nie widać dokładnie tego co było wcześniej. Jeżeli znalazłeś kanał gościa na YT, to poszukaj wcześniejszego filmiku o którym jest mowa, powinien wyjaśnić powód spinki..

szczerze to wątpię w to żeby dziadek tak sobie rzucił do jakieś przechodzącej dziewczyny bez niczego "prostytutko" itp.. o coś musiało pójść..

..
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 20:51
jajcek555 co Ty pierolisz? jak gosciu stoi pod krzyzem i jedyne o co dba to ten krzyz, to nie jest krzyzowcem tylko no nie wiem, jaszczurka?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem