Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siwy102 2019-01-18, 20:40
h🤬j nie siekiera dał bym im swoją to nie było by tylko AJ AJ
Zgłoś
konto usunięte 2019-01-18, 20:46
Ale rytuał fajny sobie wymyślił, na legalu tłuc ludzi siekierą po plecach i mieć jeszcze za to płacone? Kto by tak nie chciał?
Zgłoś
konto usunięte 2019-01-18, 22:48 1
Rebeliant napisał/a:

Cieszmy się, że KK nie chrzci siekierą przez plecy... byśmy niemal wszyscy byli pop🤬leni jak kacapskie ścierwo albo jak tępe brytole, choć i jedni i drudzy są poj🤬i jak gdyby ich nap🤬lano obuchem po łbie od maleńkości aż do pojawienia się pierwszych łoniaków

Dokładnie, my Polacy jesteśmy bardzo inteligentni, wręcz wybitni w porównaniu do innych nacji. Dlatego np. w zestawieniu 500 najlepszych uniwersytetów jest aż zero (okrągłe 0) z Polski. UK ma tam tylko 58 szkółek, a kacapki 4, ale to tępaki. Fajnie jest być potęgą.
Zgłoś
Justynka99 2019-01-18, 23:33 2
DonPedro486 napisał/a:

Dokładnie, my Polacy jesteśmy bardzo inteligentni, wręcz wybitni w porównaniu do innych nacji. Dlatego np. w zestawieniu 500 najlepszych uniwersytetów jest aż zero (okrągłe 0) z Polski. UK ma tam tylko 58 szkółek, a kacapki 4, ale to tępaki. Fajnie jest być potęgą.

To tylko potwierdza. Angole są głupi, to muszą mieć dobre uczelnie. A po co one Polakom, skoro i tak każdy jest najmądrzejszy?
Zgłoś
VanAhamoth 2019-01-19, 3:15 3
@srebeliant

Kto mieczem wojuje...

Znasz ich wszystkich? Znasz wszystkich kacapów, brytoli że takie tezy stawiasz? Ja p🤬le... teza godna typowego internetowego debila, który samemu jest zj🤬ym zawistnym i nienawistnym hipokrytą

Proszę bardzo.
Zgłoś
konto usunięte 2019-01-19, 4:06
ale p🤬da lekko go ciupnął rana się nie rozeszła a ten się zwija jak pojeb
Zgłoś
piotrj3 2019-01-19, 7:14
Z uniwersytatami jesteśmy z tyłu bo na zachodzie jak dobry jest uniwersytet zależy od ilości patentów, grantów na badania itd. No i Polska tu jest słabo.

To na jakim poziomie nauczany jest wykład nie ma nic do rzeczy. Jak patrzysz na zakres materiału takiej Politechniki Warszawskiej MINI z jakiegoś przedmiotu i co jest wykładane i porównujesz do publicznych wykładów MIT z tego, to dużo się nie różni.
Zgłoś
VanAhamoth 2019-01-19, 14:54
^up

Oh. Jakże oryginalnie - bedziesz teraz zwracał się do mnie jak do kobiety - mam rozumieć, że widzisz je jako osoby gorsze? Na to wychodzi.

Agresywny ton wypowiedzi, epatowanie wulgaryznami świadczą o braku ogłady.

Pragnę również zauważyć, że parafrazowałem twoje własne słowa (jeśli masz problemy z pamięcią cofnij się do pierwszej strony tego tematu), więc nie tyle co stworzyłem nową tezę, co udowodniłem, że najzwyczajniej nie myślisz nad tym co mówisz (albo ci to nie wychodzi).

Szkoda czasu na jałowe dyskusje z tobą.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem