Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
suborg 2024-12-26, 12:09 2
Do administracji zgłaszam nermod90 i kalina1989 za złamanie regulaminu
Zgłoś
drukarka666 2024-12-26, 12:28 4
suborg napisał/a:

Możesz se zgłaszać, moderacja pod stołem wigilijnym leży naj🤬a, a tutaj na głównej kręci się nowe odcinki "ŝmiechu warte".
Zgłoś
majeńka 2024-12-26, 12:49 3
zajac1190 napisał/a:

Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem nie dobra nowina…

Klikłam piwo zanim dokładnie przeczytałam — czemu "nie dobra"? Bo to były tylko kamienie a nie bomby zapalające?

Kościół i meczet są równo warte.

Gieros35 napisał/a:

Tak, bż__zi

W Betlejem akurat mieszkają prawie sami kozokochaciele. Było to niedawno chrześcijańskie miasto (Wikipedia pisze 86% w 1950), ale niestety "apartheid" o którym arabofilni gadają jest niewystarczający i ż__zi pozwalają arabom sie rządzić zamiast ich powystrzelać — efekt taki że w 2022 było tam już tylko 10% chrześcijan, 0% ż__ów, zamiast jednych i drugich są zaś wyznawcy religii pokoju.

Spytaj zresztą kogoś kto jeździł tam z pielgrzymką: zdrowi psychicznie arabi turystów lubią bo z ich kasy żyją, ale ostatnio doznali nawrócenia na słowa proroka.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-26, 13:52 1
suborg napisał/a:

Zgłoś
ANALizator777 2024-12-26, 15:52
majeńka napisał/a:

Klikłam piwo zanim dokładnie przeczytałam — czemu "nie dobra"? Bo to były tylko kamienie a nie bomby zapalające?
Kościół i meczet są równo warte.
W Betlejem akurat mieszkają prawie sami kozokochaciele. Było to niedawno chrześcijańskie miasto (Wikipedia pisze 86% w 1950), ale niestety "apartheid" o którym arabofilni gadają jest niewystarczający i ż__zi pozwalają arabom sie rządzić zamiast ich powystrzelać — efekt taki że w 2022 było tam już tylko 10% chrześcijan, 0% ż__ów, zamiast jednych i drugich są zaś wyznawcy religii pokoju.
Spytaj zresztą kogoś kto jeździł tam z pielgrzymką: zdrowi psychicznie arabi turystów lubią bo z ich kasy żyją, ale ostatnio doznali nawrócenia na słowa proroka.

Da nich nie dobra, dla nas dobra

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-26, 17:37 1
a co tam sie odj🤬o, proboszcz wyr🤬ał nie to dziecko co powinien?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Genius510 2024-12-27, 1:29
To akurat dobry znak...
Zgłoś
POeBaNy 2024-12-27, 9:52
Tam trzeba dla dobra świata rozszczepić atom. Po równo dla każdej ze stron. Zapanuje pokój.
Zgłoś
intermag 2024-12-27, 10:27
Stare nagranie, nie chodziło tu o kościół. C🤬ci się pobili miedzy sobą i czesc się schowała w kościele dlatego w niego rzucali
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem