Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
.Adrian. 2010-10-02, 13:45 1

podpis użytkownika

Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu w organiźmie.
Zgłoś
szefooo 2010-10-02, 13:59 2
meshuggah napisał/a:

@szefoo, to zakończyłeś widzę swoją edukację na poziomie podstawowym? Jeżeli sobie dobrze przypominam to jest książka z pierwszej klasy technikum/liceum...

...współczucia że nawet nie wiesz co miałeś w programie nauczania...

Skończyłem
zawodówkę - jubiler
policealną -technik organizacji reklamy
policealną - technik informatyk spec grafika komp.
Obecnie kończę - informatykę w szkole wyższej na kier. sieci komputerowe i systemy rozproszone.

Kiedy już opuścisz liceum i będzie cię interesowała praca w twoim wyuczonym zawodzie to sam stwerdzisz że znajomość lektur to ci za c🤬ja nie jest potrzebna no chyba że będziesz polonistą to przepraszam.

podpis użytkownika

ironią w ryj
Zgłoś
R................g 2010-10-02, 14:13
szefooo napisał/a:

Kiedy już opuścisz liceum i będzie cię interesowała praca w twoim wyuczonym zawodzie to sam stwerdzisz że znajomość lektur to ci za c🤬ja nie jest potrzebna no chyba że będziesz polonistą to przepraszam.

No tak lepiej zeby ludzie nie czytali lektur i zyli jak wytresowane małpy powielajac schemat poprzednikow w swoim wyuczonym zawodzie...
Zgłoś
sensi 2010-10-02, 14:17
@znawcaekranu- wyjdź za mnie.

podpis użytkownika

My cock is much bigger than yours
Zgłoś
azerbejdzanification 2010-10-02, 17:57 1
Za dużo demotywatorów w sadisticu,za mało sadisticu w sadisticu....

podpis użytkownika

Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.
Zgłoś
szefooo 2010-10-02, 19:12
Cthulhu napisał/a:

No tak lepiej zeby ludzie nie czytali lektur i zyli jak wytresowane małpy powielajac schemat poprzednikow w swoim wyuczonym zawodzie...

Tak sie składa że wykonuję projekty i pierwowzory biżuterii więc w moim zawodzie powielanie jest:
- żle widziane
- nieopłacalne
- karalne

podpis użytkownika

ironią w ryj
Zgłoś
P................o 2010-10-02, 20:35
Apropo kalibru "obrzynu' czyli gładkolufowej strzelby z uciętą lufą nie podaje się w "mm" ( milimetrach) tylko w kalibrze wagomiarowym- .12 ; .16 ; .20 z czego .12 jest największy z tej trójki.
Zgłoś