Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbyś był więcej niż jakąś mimozą to byś wiedział że istnieje wiele różnych niezależnych rynków giełdowych... Jeśli jedną giełdę trafi szlag to nie znaczy że wszystkie inne też jeśli firmy z jednej giełdy mają nierozerwalne kontakty biznesowe z firmami z drugiej...
A ja to odczuje bo akurat mieszkam u nich więc też średnio trafiony argument...
Ech no właśnie dalej nie rozumiesz... ja wiem że są różne rynki giełdowe... tylko problem w tym że większość koncernów na świecie ma właścicieli w USA i dlatego też giełda Amerykańska jest jednąz nielicznych któe mają wielki wpływ na resztę świata. No chyba że teraz im po piętach deptają Chiny to za niedługo rynki światowe będą zależen od ich Giełdy.
podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush Palestine, to see them driven before you and to hear the moans of their Palestine women!"eee, co ty wygadujesz? mieszkasz w niemczech i nie widzisz ich wpływu na nasz kraj? Wojnę hybrydową W POLSCE napędzają głównie NIEMCY i to właśnie ta sytuacja W POLSCE generowana przez skorumpowanych głównie przez NIEMCY polityków oraz niemieckie media napędza migrację z naszego kraju. Wojny na bliskim wschodzie to jakiś marginalny czynnik pośredni, który nie miałby niemal żadnego znaczenia, gdyby nie nasza skorumpowana, uwikłana w międzynarodowe układy kasta rządząca.
kto utrudnia pracę straży granicznej? PO+Wyborcza, czyli post-sowieckie służby które wysługują się głównie niemcom, a w zamian dostają możliwość dalszego niezakłóconego pasożytowania na narodzie polskim. Tak jest od upadku komuny i nic się w tej kwestii nie zmieniło.
Nie mowilem nic na temat wplywu Niemiec na Polske. NIemcy tutaj tak samo sa ofiara. To jest straszne jak ten kraj sie zmienil w ciagu ostatnich 10 lat. Wszystko wina lewych Politykow. Niemcy sa od 2 wojny terenem okupowanym przez Amerykanow i ustawiaja cala swoja polityke pod Ameryke, albo Rosje i tak wkolko. Masz calkowita racje, ze tutaj zawinila wladza i media. Niemcy sa za slabi i zbyt zmanipulowani, aby samodzielnie zerowac na Polsce. Niemcy i Francja sa latwiejsci do Manipulowania. Polska to bardzo silny i niezalezny kraj, ale nowa mentalnosc ludzi oraz lewackie podejscie wladz niszczy ten kraj. Rozwiazania w najblizszym czasie nie bedzie i wydaje mi sie ze bedzie nawet gorzej. Trzeba sie poprostu dostosowac do nowych realiow, albo wyjsc na ulice.
Pozazdroscic Amerykanom tak precyzyjnej broni! Bombarduja jakas meline Huti po drugiej stronie ulicy, a chlopu w sklepie nawet klapki z polki nie spadly
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie