Teraz czas na pisowskie świnie...
Kwik to będzie za trzy lata i to straszny , a twój idol Adolf Tusk podkuli ogon i sp🤬oli pod spódnicę von der Leihen
W niedzielę to jest rosół, czyli na wsi w sobotę biegające bez głowy kurczaki po podwórku.
Poza tym, nie ma to jak tłuściutka golona ze skórką, jeszcze z drobnym meszkiem włosków na niej
tylko trzeba dorosnąć do tego
Kwik to będzie za trzy lata i to straszny , a twój idol Adolf Tusk podkuli ogon i sp🤬oli pod spódnicę von der Leihen
Tak, tak, oglądaj dalej Maciaka, na pewno będziesz mądrzejszy. Dokładnie tak samo jak pisowcy
W robocie mieliśmy do ubijania pistolety pneumatyczne z bolcem, podchodzisz do świnki zapinasz ja by nie uciekła jeb strzał pada podcinasz gardło wiadro na krew i hej za nogi do góry na łańcuchach
Strzał w łeb rozumiem, ale żeby w rzeźni świnię zapinać? Już baba nie daje?
@: ceny za wat tak skoczyły, że nie ma dziwne, ciekawe co będzie jak woda skoczy, ooo np. ciężarówka najeżdża, flaczki wyskakują anusem i oczyszczone . A, nie, to nie przejdzie, paliwo najdroższe z tego wszystkigo
Co ty p🤬lisz?

Świnią kręci, co umiera
Słońce świeci
Słońce gaśnie
Jak zakręcisz
Świnia zaśnie
🎸🥁🪇🎹
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
ja rozłożyła tak szeroko nogi to przez moment poczułem lekkie podniecenie
Matkę Ci przypomniało?
Matkę Ci przypomniało?
Twoją ale to miała być tajemnica