Halman napisał/a:
Kobiety są z Wenus, mężczyźni z Marsa, dwa różne światy.
Nie zapominaj o tym...
Chciałeś powiedzieć mężczyźni mają fiuty, kobiety nie. Ale nawet mężczyzna pod duzą presją swojego przyrodzenia, z trudem nie zauważyłby, że filmik jest cienki jak sik pająka.
outsidethebox86 napisał/a:
. Ale nawet mężczyzna pod duzą presją swojego przyrodzenia, z trudem nie zauważyłby, że filmik jest cienki jak sik pająka.
W takim razie zachęcam do wrzucania filmów z swojego konta by zostać ocenionym przez innych. To leczy z krytykanctwa.
Halman napisał/a:
W takim razie zachęcam do wrzucania filmów z swojego konta by zostać ocenionym przez innych. To leczy z krytykanctwa.
Nie zaglądam tutaj po to by wrzucać filmiki i czekać na odzew publiczności, nie mam problemu z samooceną (nie była to wrzuta, tylko wyjaśnienie). Nie to mnie tu bawi.
PS. Poza tym krytyka może być też konstruktywna, nieprawdaż? Trzeba tylko nabrać dystansu do słów i zrozumieć przekaz.
Kiedy krytykuje filmik, nie krytykuje Ciebie, tylko zawartą w nim treść.
outsidethebox86 napisał/a:
Kto daje piwo za takie gówno? Zobaczyliście "handjob" w tytule i już móżdżek między nogami przejął kontrolę nad racjonalną i obiektywną oceną tego filmiku?
Tak
xiro napisał/a:
to pewnie jej facet
Nie mierz innych swoją miarą

Pralpunkt napisał/a:
Handjob Handjob, ale Ty pomyśl jaką Ona palcóweczke odjebie koleżance
Wazne zeby nie wpada na pomys fistingu
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
Halman jak jeszcze raz zredukujesz ilosc wrzut, zeby poprawic ich jakosc, to bedziemy tu miec randomowe filmiki z calej sieci.....
ANALizator napisał/a:
ktoś wie czemu straciła ona rękę ? i jak ona się nazywa ?
Jak straciła to nie wiem, ale ręką nazywała się lewa