Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sramnawas 2021-04-12, 22:07 5
Przecież ten gość to kolejny po lempart ,wysłannik lewicy i przez nich opłacony , robia dymy żeby zdobyć elektorat LGBT i pseudo wolności covidowej ,każdy normalny zyje i zarabia zamknęli mi restauracje to otworzyliśmy sklep spożywczy ,kto ma głowę na karku to zyje kto tylko biadoli ten pomaga dojść na strajku dorobić takich pajacy zobaczycie go w sejmie już niedługo ,a wtedy już nie będzie tak bronił swoich idei i waszych ,bo już będzie przy korycie ,taka jest prawda o pseudo obrońców narodu
Zgłoś
ceptronik2 2021-04-12, 23:10 5
@Mirek19850509- ty w dupie byłeś gówno wiedziałeś, Biedke do lamparta porównał heh no widać jakie masz pojęcie takie same jak o biznesie.Nie ma gorszego wroga wolności od najedzonego niewolnika
Zgłoś
lukaszjb 2021-04-12, 23:19 8
Sporo tu resortowych dzieci
Zgłoś
Heliar 2021-04-12, 23:20 2
Zwykła lewacka prowokacja, to jest już nudne.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2021-04-13, 1:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-04-13, 4:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CzerstWybut 2021-04-13, 5:55 1
Zgłoś
juderaus 2021-04-13, 9:02 6
Zgłoś
Perdurabo 2021-04-13, 9:14 4
skywalker75 napisał/a:

k***a zróbcie jakiś osobny kanał na sadolu na to gówno, jak ekskrementy albo pedalstwo i tam niech to ląduję. Ileż można słuchać tych tych pajaców i prujacych się imbecyli, ewentualnie opłaconych prowokatorów.

Pewnie byś często oglądał bo lubisz być r🤬any przez rząd.

Swoją drogą wystarczy założyć 100 kont na sadolu żeby zmienić jego retorykę.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2021-04-13, 11:34
juderaus napisał/a:

A potem się obudziłeś w osranych galotach, zjadłeś kanapkę z pasztetem i pognałeś do roboty na budowę po drodze pijąc litrowego Tigera.

nie porównuj swojego życia do innych. Gdyby nie to, że z reguły nie wstaje przed 11.00, i mam problemy z dyscypliną, to pewnie już byś pałą nie raz dostał ode mnie za szczekanie na tych podpłaconych pseudomanifestacjach.
Zgłoś
Invii 2021-04-13, 12:28 7
Zgłoś
outline 2021-04-13, 13:44 1
Zgłoś
MIhau_ 2021-04-13, 15:38
Widzę pan Biedka wyszedł z więzienia i znowu zaczyna pajacować. Szkoda, ze się nie chwali za co siedział tyle lat i jak mu się układał związek z byłą partnerką
Zgłoś
mlecz1323 2021-04-13, 15:55
@Cycu320 brawo ziom
Zgłoś
sutello 2021-04-13, 19:34
100noga też miał swoje 5 min teraz jest?? oj Biedna dupa Pana B.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem