podpis użytkownika
Joseph Fritzl to postać fikcyjna. Zamieszczone treści mają charakter satyryczny. Nie są prawdziwymi poglądami autora i nie mają na celu nikogo obrazić.podpis użytkownika
Joseph Fritzl to postać fikcyjna. Zamieszczone treści mają charakter satyryczny. Nie są prawdziwymi poglądami autora i nie mają na celu nikogo obrazić.""""""""Ktoś mi wytłumaczy jak to możliwe ,ze jego matka jest nauczycielką i w trakcie oceniania dała mu obejrzeć prace z napisem "a w p🤬l chcesz" ,ktora uczeń musiał dopisać dopiero po zobaczeniu oceny? Chyba ,ze teraz uczniowie w podstawowce uczą się teleportacji i się jej do domu teleportował, napisał i znów się odteleportował. """"""""
Zwykle jak zobaczysz poprawioną prace (jakie zrobiłeś błędy) to oddajesz ją nauczycielowi?
""""""""Ktoś mi wytłumaczy jak to możliwe ,ze jego matka jest nauczycielką i w trakcie oceniania dała mu obejrzeć prace z napisem "a w p🤬l chcesz" ,ktora uczeń musiał dopisać dopiero po zobaczeniu oceny? Chyba ,ze teraz uczniowie w podstawowce uczą się teleportacji i się jej do domu teleportował, napisał i znów się odteleportował. """"""""
Zwykle jak zobaczysz poprawioną prace (jakie zrobiłeś błędy) to oddajesz ją nauczycielowi?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Nie wiem. Za moich czasów w szkołach nie oddawało się nauczycielowi ocenionych już klasówek.
Jak ktoś wierzy ,że to jest prawdziwe to gratuluje, uwierzycie we wszystko.
Bo jakoś nie widzę belferki, która po zobaczeniu czegoś takiego nie dzwoni po rodziców tylko ocenia na "2". Ba jeszcze oddaje tą pracę z powrotem "do wglądu" 11latkowi, który grozi jej "w p🤬lem" a potem zanosi to do domu i chwali się swojej rodzinie.
K🤬a nie wiem kto jest głupszy - ten kto w to wierzy czy ten kto wrzuca to na sadola i myśli ,że mu ludzie będą piwa dawać.
@Jeadong, zanim tak zaciekle zaczniesz udowadniać prawdziwość tej fotki looknij w swoj zeszyt z 4 klasy. Jeśli potrafiles pisać takim charakterem pisma po czystej kartce to chyba chodziles na kurs kaligrafii ;p
podpis użytkownika
Sadistic - I love the whole worldOk, miałem Cię pocisnąć ale z uwagi na wiek i założenie, że nie masz dzieci i nie wiesz co się dzieje w dzisiejszych szkołach wytłumaczę Ci to bo już mnie szlak trafia.
Teraz nie jest tak jak kiedyś, że miało się szacunek do nauczyciela, moja matka pracuje w podstawówce więc wiem co tam się dzieje i jeśli myślisz, że uczeń jak i rodzic przejmuje się takimi słówkami, które padają codziennie w domu takiego dzieciaka to jesteś w błędzie. Posiedziałbyś na kilku lekcjach w teraźniejszych szkołach i przyszedł na zebranie to zauważyłbyś, że rodzice są głupsi od tych dzieci. Same się tego nie uczą.
Ale skąd miałbyś wiedzieć jak nikt się nie interesuje tym, że rośnie nam pokolenie nie potrafiące rozróżnić kwadratu od koła w wieku maturalnym.
No dobra, fakt ,że różne rzeczy się teraz mówi o dzieciakach no ale bez przesady - każda normalna nauczycielka, gdyby usłyszała coś takiego od jakiegoś szczyla co to nawet jeszcze golić się nie zaczął zareagowałaby, a nie ignorowała takie zachowanie. Bo co bałaby się 11 latka?
Mnie ojciec lał jak tylko głos na matkę odważyłem się podnieść.
A tak swoją drogą autorze tematu - 36 lat na karku i ty jeszcze z matką mieszkasz?
podpis użytkownika
Sadistic - I love the whole world