👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trebles121 napisał/a:
dokladnie, chcialbym zobaczyc miny po wyrokach za pol grama ziola np na 3 lata. Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni
Chciałbym zobaczyć czy ktokolwiek dostał taki wyrok mając czystą kartotekę za te 0,5g jak sugerujesz, chyba, że zachowywał. Się jak te jeden śmieć z tej kompilacji.
alucard321 napisał/a:
Takie wyroki tam też zapadają. Kolesiostwo, matactwo, korupcja są po prostu wszędzie. Moim zdaniem najlepiej by było, gdyby wyroki wydawała swego rodzaju sztuczna inteligencja, która w "dupie" miałaby znajomości czy pieniądze. Wszystko zgodnie z literą prawa od a do z.
I tak pewnie kiedyś będzie.
marcinbobek napisał/a:
Wiecie, że ten chłopiec z ost filmu Bobi McCiastko vel czekoladka Boj w tej chwili już nie żyje ? Ewentualnie co gorsza w jego przypadku, tłusty Suarez szykuje mu kanapkę z klucha
gówno prawda, żyje, skazany na 17 lat, choć jest chory psychicznie,
w stanach więzienia są prywatne, stąd wysokie,,opłacalne ,, wyroki
ellsworth napisał/a:
I bardzo dobrze tak narkomanom. 3 lata to akurat dobry odwyk dla nich. Do ćpania nie wrócą.
I jak ludzie mają być wolni, jeżeli istnieją takie elementy jak ty?

mygyry napisał/a:
Zaklęcie rasizmu nie zadziałało
jeszcze karma wróci do Ciebie rasisto...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie