Plastikowy Pan Jezus napisał/a:
tak to jest, jak się na c🤬jowym gazie jeździ
![]()
na gazie się w ogóle nie jeździ.
podpis użytkownika
"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy sk🤬ysynie!"
a potem trafi na allegro czy otomoto
"perfekcyjny stan, igła!!! pierwszy właściciel jeżdżone przez kobieta ( lub starsza Panią ) , nigdy nie było w samochodzie palone. Wszystkie wymiany na bieżąco " ;p
"perfekcyjny stan, igła!!! pierwszy właściciel jeżdżone przez kobieta ( lub starsza Panią ) , nigdy nie było w samochodzie palone. Wszystkie wymiany na bieżąco " ;p

Kurde wielkie mi halo, rozrusznik poradzi już nie domagać, wymienić na nowy lub taki który MOCNIEJ kręci i gitara ;] Ale z tymi lusterkami to przesadza.
To Daihatsu:) Prędzej czy później i tak by załapał
Te pojazdy miały niesamowite silniki.

Nigdy samochodu po kobiecie, nie znam kobiety, która by umiała normalnie prowadzić auto, jak nie rusza z dwójki to zap🤬la jak dzika świna na wybiegu, później musze robić te graty co się nawk🤬iam przy tym to mała bania. To, że facet ma ciężką noge to nic nie znaczy silniki są tak zaprojektowane żeby mogłby pracować na wysokich obrotach.
u mnie jedna jechała sobie ochoczo na rozruszniku na parking, bo jej zdechło kilkaset metrów od domu