Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
🔥 Its a prank bro - teraz popularne
Hasky128 2013-07-11, 15:26 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2013-07-11, 15:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-11, 15:32 7
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-11, 15:47 33
Dodałem tradycyjnie trochę hamerykańskiego patosu

Zgłoś
kenzol 2013-07-11, 15:50 1
Zgłoś
Ciesin 2013-07-11, 16:30
Zgłoś
Imper3838 2013-07-11, 16:36 3
Zgłoś
nanab 2013-07-11, 16:54
Przewrócona słoma się nie pali, wcale
Zgłoś
MrBlackHat 2013-07-11, 17:01
Zgłoś
brK. 2013-07-11, 17:44 6
nanab napisał/a:

Przewrócona słoma się nie pali, wcale

Przewrócona... Słoma... hehe he hehehe hehehehehehhehe, debil.

Poza tym ogarnijcie jego sprzęt. W Polsce, w co drugim gospodarstwie 330, albo 360. Weź z taką prędkością bronuj pole xD
Zgłoś
Infernalgirl 2013-07-11, 18:16
zapewne polak za granicą
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-11, 19:54
Witam. Jest to taki prowizoryczny pas przeciwpożarowy. Rozwiązane podobne do tego, jakie stosuje się w lasach. Drzewa sadzi się w pewnym miejscu w równym określonym odstępie i zostawia między nimi przesmyk aby ogień nie przedostawał się dalej. Jak pas nie daje rady to można go poprawić w taki sam sposób jaki przedstawił ten Pan.

Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
piropirat 2013-07-11, 19:58
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-11, 20:13
W Polsce rolnik by leżał ch*jem do góry aż wszystko by spłonęło. Oczywiście nie posiadając ubezpieczenia wyciągnąłby łapę do Tuska po moje pieniądze. Poszedł by do tvn przeklinać świat, pogodę i złe duchy a na koniec po podliczeniu kasy która wziął od uni i od tuska doszedł do wniosku że nie opłaca się robić i za rok sam podpali
Zgłoś
Mr7Blo 2013-07-11, 20:42 1
To nie brony tylko kultywator - wiem bo jestem ekspertę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem