Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dee_Loc 2010-02-17, 15:00
@Lukas 360 o ile się obudzi :|

co do "dziecka", u mnie pod blokiem znalazło by się kilku typa, którzy z chęcią kończyny mu połamią za podnoszenie ręki na rodzicielkę. Ojcowi gratuluję syna-zwyrodnialca, a mamie szczerze współczuję i radze żeby wreszcie oczy otworzyła...
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-17, 15:18 2
Niszcz Drecha!
Drechy powstają z kurzu i gówna, z zaniedbania.
Dbając o higienę, dbasz o przyszłość narodu.
Takie jednostki należy wytępić, aby krae były wolne.
Ponadto, kiedy na drecha się nakrzyczy, albo się go postraszy większą ilością ludzi niż potrafi sobie wyobrazić (przeważnie powyżej trzech), drech płacze i dzwoni do mamy, a jeśli ta leży nieprzytomna po pobiciu to do braciszka.
Drechy wywołując strach, sami nie przewidują jego następstw, trzeba zatem im pokazać.
Oko za oko, ząb za ząb.
i już mam spokój na dzielni.
OI !
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-17, 15:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mesiash 2010-02-17, 16:44
mi to bardziej podoba się tytuł "DIE super nanny" taky sadystyczny troszkę, ale jak najbardziej prawdziwy przy takim typku
Zgłoś
Oskarek 2010-02-17, 18:06
Die! Super Niania haha
Zgłoś
Zdunkov 2010-02-17, 18:28
u nas przynajmniej dresa po dresach rozpoznasz, a tam?
Zgłoś
Mikul 2010-02-17, 20:33
A nie wiecie jak się nazywał taki program o młodzieży którą rodzice wywozili na jakieś rancho czy coś??
Leciało to na tvp2 albo 1 już nie pamiętam.
Tam to dopiero były akcje.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-17, 21:47 1
LeNkaX napisał/a:

a to nie jest jakas zalosna podrubka wersji "mamo czemu skasowalas mi konto w tibii?" bardzo podobne.... szkoda ze nie moge tego znalesc :/ jak trzeba to nigdy nie ma- text na demoty

LeNkaX napisał/a:

no i widzisz... okazalo sie............ patologias... Lenka mikala racje hehhee

Weź się za naukę, różowa księżniczko.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-18, 9:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
suiCid3R 2010-06-22, 14:14
Skończy w pierdlu, a tam potrafią się zająć ścierwem które nie szanuje własnej matki. Umrze w męczarniach wykrwawiając się z odbytu czego mu serdecznie życzę
Zgłoś
patgaw 2010-06-22, 15:17
boze... ale irytacja, mysliscie ze to nie jest wyreżyserowane ?
ze taki wielki niby patolog pozwolil by zeby go kamerowali jak bije matke, albo pije piwo?
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-22, 17:49
był rzut dziewczyną potem Rosja Rosja Rosja , a tu nagle Niemcy tez pokazuja na co ich stać
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-22, 17:52
widać brak silnej ręki ojca
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-22, 17:56
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-22, 18:14
no nieźle, nieźle, ale za technikę tylko 2+
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem