Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:11
konto usunięte 2021-04-04, 2:37 1
Niestety ale tak będzie przez tych anty anty
Zgłoś
svenio 2021-04-04, 8:50
arcybiskup napisał/a:

To w Polsce? Bo widziałem już różne takie wynalazki na lotniskach, noszone głównie przez skośnookich, ale u nich koronoparanoja jest o kilka poziomów wyżej. Ale w Polsce to nowa jakość!

Drogi biskupie skośnookich w Polsce siewców zarazy powinno się spalać na stosach ofiarnych
Zgłoś
aradd 2021-04-04, 9:38 1
marcino_zly napisał/a:

To ty samowystarczalny jesteś kurde
Wdychasz CO2 z własnego oddechu.
Kurde mol!

Kolego, CO2 jest jednym z pozostałości "produktów" procesu oddychania. Oczywiście wydychamy również O2, gdyż nasze płuca nie są w stanie zaabsorbować całego tlenu jak jest wdychany. Nie zamierzałem pisać wszystkiego lecz wypisałem tylko to co jest szkodliwe w naszym oddechu (co u nie których to CO2, jest najmniejszym problemem szkodliwości szczególnie dla innych).
Zgłoś
konto usunięte 2021-04-04, 12:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Chosen0ne 2021-04-04, 12:54 2
Jak widzę jak ktoś używa słowa covidianin to już wiem, że mam do czynienia z jednostką z niskim IQ
Zgłoś
konto usunięte 2021-04-04, 14:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-04-04, 14:10
Zgłoś
jazeck 2021-04-04, 14:33
Zgłoś
Kherdar 2021-04-04, 18:56 1
Ja jebie, nie wierzycie w COVID? Zobaczcie statystyki zgonów, porównajcie dane z lat 2010 - 2019 z danymi z ubiegłego i tego roku. Czyżby to był tylko zbieg okoliczności że wzrosła nam tak śmiertelność? Z danych za styczeń tego roku wynika że średnio o 30-35% więcej zgonów mamy. Jak na wyimaginowane zagrożenie całkiem sporo. Co do hiperkapnii (zatrucie CO2) nie ma żadnych rzetelnych badań potwierdzających, że noszenie maseczki może przyczynić się do zatrucia dwutlenkiem węgla. Chyba że jesteś amebą umysłową i masz maseczkę z plastiku albo zaczynasz źle oddychać po założeniu maseczki.
Zgłoś
pro_avenger 2021-04-04, 19:55
Zgłoś
WybrednyChuj 2021-04-05, 0:49
Zgłoś
Pyro25 2021-04-05, 1:07 1
Zgłoś
konto usunięte 2021-04-05, 23:25
Zgłoś
konto usunięte 2022-06-07, 17:56
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem