Fajna akcją. Można sprawdzić swoją siłę i motywację. W kraju rosnących cipek przedzieranie się przez bagna w imię swoich przekonań będzie wyśmiewane. Ale kto te c🤬ki obroni, gdy przez granice przejadą niezatrzymywane przez nikogo wojskowe kolumny...? Kto będzie próbował ugasić płonący samochód na A1 z pięciolatkiem w środku? Kto spróbuje zostać wolontariuszem w szpitalu choć godzinę tygodniowo...?
Nikt.
Nikt.
Właśnie te przekonania są warte wyśmiewania. A szkaplerze i ryngrafy granic nie obronią. A modlitwy tego pięciolatka nie uratują. A szaman z pokropkiem w szpitalu blokuje wolontariuszy.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
wusi77 napisał/a:
Nie to co muslimy odcinające głowy dla allaha prawda?
A to jest niby mądrzejsze, czy o co Ci teraz chodzi?
podpis użytkownika
Quae nocent, docent
A podobno jego super power to było chodzenie po wodzie. Mogli go puścić na przełaj to sam by zap🤬lał
SVETER napisał/a:
mnie bardziej zastanawia co to za miejsce, jakiś czarnobyl? gdzie takie duże rurociągi są w Polsce pośrodku niczego, w ostatnich 30 sekundach je widać
Tyły jeziora paprocanskiego w Tychach.
Tu szpital psychiatryczny albo dół z wapnem tylko może pomóc na krzyżaków.
Co to za ż🤬dek??? Po ryju nie poznaje. Pewnie juhowy bóg aaa tfuuu!!! Proszę do moim drzwi nie pukać. Nie ma nikogo w domu do c🤬ja wafla! Jestem, ale mnie nie ma...
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."