👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no, jak tam powyżej napisano pasja itd. super, ale sam filmik lipny, koncepcja oklepana do bólu - dać skąpo odzianą laskę, którą każdy będzie oglądał, a nie słuchał. Równie dobrze mogła pieprzyć o smażeniu frytek czy szydełkowaniu, nikt by nie zauważył.
Wolę polonistkę.
Wolę polonistkę.

Odnosze dziwne wrazenie ze ta Pani probuje zrobic sobie fejm na cyckach
Jerba napisał/a:
@up
opuść sferę marzeń i idź se zwal pedale
Albo ja czegoś nie rozumiem albo masz jakieś upośledzenie umysłowe. Jeśli koleś się ślini na widok laski, to jak można go określić mianem "pedała"? oO
Przyczepcie duże cycki byle dupie i sadole się jarają. Ta panna jest co najmniej mocno przeciętna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie