Mój znajomy nie wiedział jak otworzyć piwo otwieraczem... Mam nadzieję że był już tak naj🤬y xd
Z jednej strony może pierwszy raz tego używał, to też nei musiał wiedzieć, choć z drugiej jest debilem, bo to nei jest jednak aż tak skomplikowane urzadzenie
_Yarko_ napisał/a:
Ofiara mediów społecznościowych
Ofiara losu raczej...
śmiejecie się ale tak to jest jak wychowuje państwo, zapewne butów też nie umie wiązać, za to zna wszystkie bolączki dzisiejszego świata i rozwiązania jak zażegnać "kryzys klimatyczny"

Możecie walić beke ze mnie, ale ja też nie wiem, jak się tego gówna używa, ale miałem to szczęście że byłem w wojsku, a tam takich rzeczy nie ma, dostajesz konserwe z psa, wbijasz bagnet i kręcisz w koło.
Też za pierwszym razem miałem zonka jak używałem tego otwieracza, w rodzinnym domu zawsze korzystałem z czegoś takiego:
Niby zasada cięcia puszki ta sama, ale moim zdaniem to gówno z filmiku jest w c🤬j nieporęczne.

Niby zasada cięcia puszki ta sama, ale moim zdaniem to gówno z filmiku jest w c🤬j nieporęczne.
zakmen napisał/a:
Jeżeli uważasz że rządzą nami osoby takiego pokroju to dużo bardziej się od niego nie różnisz.
Ooo zabolało kogoś

homorek napisał/a:
Ooo zabolało kogoś
Mnie w przeciwieństwie do ciebie myślenie nie boli. Rozwinę swoją myśl żeby was główki nie rozbolały od używania mózgu. Ci wszyscy politycy których non stop widzicie w telewizji, te ameby co nie potrafią się nawet dobrze wysłowić to nic innego jak pionki do zbierania batów. Ci co mają realną władzę nad pospólstwem to geniusze mający niezliczone ilości pieniędzy,