Oto smartbird wykonany przez firmę Festo zaprezentowany podczas SolidWorks World 2013
Robi wrażenie
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
czy nie lepiej dla tych wszystkich widzow byloby, gdyby ktos zrobil 1 dobrej jakosci filmik i pozniej udostepnil go do sciagniecia a reszta zajelaby sie ogladaniem?
Tuksk pójdzie o krok dalej i będzie montował wideorejestratory. To dopiero będzie maszynaka do robienia kasy. Problem będzie z ostrzeganiem się na radyjku.
konto usunięte
2013-01-24, 10:24
konto usunięte
2013-01-24, 10:29
Ja to widzę tylko kupę smartfonów i debili którzy zamiast obejrzeć jeden porzadny filmik na youtube to trzymają w ręce telefoniki-zabawki i nagrywają w super jakości VGA. Potem walą konia przy filmiku bo jakiś tam robot trochę polatał. Założę się że 9/10 osób w tej sali nie widziała nigdy na oczy cycków.
@zielonyyoo
istnieje coś takiego jak "Zespół widzenia mimo ślepoty".
konto usunięte
2013-01-24, 11:24
Czy jest dostępna wersja ze schowkiem na kokainę?
konto usunięte
2013-01-24, 12:20
Jak dla mnie owad taki jak Waszka jest projektem wartym uwagi ponieważ to stworzenie potrafi zawisnąć w powietrzu i w chwile moment osiągnąć w miarę szybką prędkość i to w tym kierunku powinno się budować takie roboty bo ptaszek nie ma tu zastosowania chyba że dla myśliwych
konto usunięte
2013-01-24, 13:25
szefie zdechł nasz ostatni sokól maltanski jaki jest na swiecie .... a jak zdechł zapomniałem go karmic .... hmm...??? już wiem kupimy smartbirda i nikt sie nie zjarzy ...ale on kosztuje tysiące wiem i dlatego ty za niego zapłacisz hahahahah
konto usunięte
2013-01-24, 13:52
teraz będą nam popełniać samobójstwa mewą z powietrza
konto usunięte
2013-01-24, 14:34
juz widze jak amerykanska armia zakupuje cale stado ptakow do szpiegowania swoich obywateli
konto usunięte
2013-01-24, 14:55
Yeti1989 napisał/a:
Ja to widzę tylko kupę smartfonów i debili którzy zamiast obejrzeć jeden porzadny filmik na youtube to trzymają w ręce telefoniki-zabawki i nagrywają w super jakości VGA. Potem walą konia przy filmiku bo jakiś tam robot trochę polatał. Założę się że 9/10 osób w tej sali nie widziała nigdy na oczy cycków.
Jestem pewien ze 3/4 z tych ludzi nagrywalo w jakosci HD, vga na zachodzie powoli umiera
Ale fakt to jest straszne, ludziom nie wystarczą wspomnienia i rejestracja czegos wlasnym ku*a mozgiem ktory jest do tego stworzony tylko zamiast sie skupic na pokazie i w pelni go docenic kreca filmik zeby przyszpanic przed kims...
konto usunięte
2013-01-24, 15:17
Już przed naszą erą mieli takie cacka...
konto usunięte
2013-01-24, 15:23
Czy każdy jest tak tępy i nie potrafi się domyśleć co będzie następstwem takich robotów? To normalne że będą służyły do szpiegowania i zwiadu terenu, teraz w strefie wojny nawet do ptaków będą strzelać bo nie wiadomo będzie czy to z czasem nie robot wroga.