Są tutaj znawcy?
P................z
2013-09-13, 22:47
sądząc po barwie jego głosu to wsadzi go sobie w dupę
M................n
2013-09-13, 22:54
Wąż wężem, ale kto to jest ten poj🤬y p🤬duś z ADHD?
C................W
2013-09-13, 22:56
"ciekawe kto z was ma egzotyczne zwierzęta w domu"
.. ciekawe co za debil trzyma pralkę w kuchni
Zamachowiec z Sokołowa
kto ma węża w pralce ? oO a kto k🤬a ma pralkę w kuchni ?
podpis użytkownika
Polak Polakowi Wilkiem.
lvupart.pl
p.s30 napisał/a:
no rzeczywiście egzotyczny.... zaskroniec... jak można być takim matołem....
clubber84 napisał/a:
@UP
Bo on jest matołem - tak w sprawie tatara, jak i w sprawie pospolicie występującego w Polsce zaskrońca - niejadowitego.
Brak słów
Tak, zaskroniec, k🤬a jego mać... co za p🤬lnięte matoły! To wąż zbożowy, jak już ktoś pisał. Rozumiem, że można nie wiedzieć, jak wygląda wąż zbożowy... ale nie wiedzieć jak wygląda zaskroniec?!
Jebnięte młotki.
Chu* wie co to za wonsz. Ale na żmije to nie wyglada.. a że prawdopodobnie będzie egzotyczny to gosciu dostanie jeszcze kare za znęcanie sie nad zwierzętami, które są chronione w polsce mimo iż w niej nie wystepuja.. [ pewnie ktos z niemiec go podrzucil ]
Młoda zbożówka, pewnie komuś sp🤬oliła, bo to miszcze ucieczek. Szkoda jej, mam taką samą odmianę kolorystyczną.
podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum
zróbmy jakąś zrzutę na wysterylizowanie tego typa bo jak on zacznie geny przekazywać to będzie krok do końca świata
s................m
2013-09-14, 0:03
Czytam po kolei, tak to jest zbożówka i aż szkoda tej odmiany rudawej. Zupełnie niegroźny i jak najbardziej polecam każdemu początkującemu terraryście... Naprawdę żal mi Tej samiczki gdyż z tego co wiem to one głównie osiągają takie piękne barwy...
W pierdlu teraz to dopiero długie węże zobaczy
S................i
2013-09-14, 0:35
Jak już wyżej napisano, to jest wąż zbożowy. A to nie jest tak, że jak zaczęła się akcja z Sokołowem i ten Pan dotarł do większej liczby słuchaczy i inni wyzywali go od pedałów, to w kolejnych filmikach zaczął pokazywać swoją dziewczynę i o niej wspominać?
K🤬a mać, wszyscy tacy mądrzy, jestem ciekawy jak wy byście zareagowali jakbyście w praniu znaleźli węża, obojętnie jakiego. W pierwszej chwili każdy z was debile by się przestraszył, gwarantuje to.
c................r
2013-09-14, 2:13
Najbardziej zaciekawił mnie tekst o zakopywaniu węża w ogródku, czyli według Policji węża można zakopać a już psa nie. Czyli jak zakopię psa w ogródku, będę mógł powiedzieć, że węża zakopałem, a potem niech oni dochodzą...