Są tutaj znawcy?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-13, 22:47
sądząc po barwie jego głosu to wsadzi go sobie w dupę
konto usunięte
2013-09-13, 22:54
konto usunięte
2013-09-13, 22:56
"ciekawe kto z was ma egzotyczne zwierzęta w domu"
.. ciekawe co za debil trzyma pralkę w kuchni
Zamachowiec z Sokołowa
Chu* wie co to za wonsz. Ale na żmije to nie wyglada.. a że prawdopodobnie będzie egzotyczny to gosciu dostanie jeszcze kare za znęcanie sie nad zwierzętami, które są chronione w polsce mimo iż w niej nie wystepuja.. [ pewnie ktos z niemiec go podrzucil ]
zróbmy jakąś zrzutę na wysterylizowanie tego typa bo jak on zacznie geny przekazywać to będzie krok do końca świata
konto usunięte
2013-09-14, 0:03
Czytam po kolei, tak to jest zbożówka i aż szkoda tej odmiany rudawej. Zupełnie niegroźny i jak najbardziej polecam każdemu początkującemu terraryście... Naprawdę żal mi Tej samiczki gdyż z tego co wiem to one głównie osiągają takie piękne barwy...
W pierdlu teraz to dopiero długie węże zobaczy
konto usunięte
2013-09-14, 0:35
Jak już wyżej napisano, to jest wąż zbożowy. A to nie jest tak, że jak zaczęła się akcja z Sokołowem i ten Pan dotarł do większej liczby słuchaczy i inni wyzywali go od pedałów, to w kolejnych filmikach zaczął pokazywać swoją dziewczynę i o niej wspominać?
konto usunięte
2013-09-14, 2:13
Najbardziej zaciekawił mnie tekst o zakopywaniu węża w ogródku, czyli według Policji węża można zakopać a już psa nie. Czyli jak zakopię psa w ogródku, będę mógł powiedzieć, że węża zakopałem, a potem niech oni dochodzą...