Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
P................z 2013-09-13, 22:47
sądząc po barwie jego głosu to wsadzi go sobie w dupę
Zgłoś
M................n 2013-09-13, 22:54
Wąż wężem, ale kto to jest ten poj🤬y p🤬duś z ADHD?
Zgłoś
C................W 2013-09-13, 22:56 1
"ciekawe kto z was ma egzotyczne zwierzęta w domu"

.. ciekawe co za debil trzyma pralkę w kuchni
Zgłoś
Zizi857 2013-09-13, 22:58
Zamachowiec z Sokołowa
Zgłoś
nadroke 2013-09-13, 23:06
kto ma węża w pralce ? oO a kto k🤬a ma pralkę w kuchni ?

podpis użytkownika

Polak Polakowi Wilkiem.
lvupart.pl
Zgłoś
Pizkes 2013-09-13, 23:12
p.s30 napisał/a:

no rzeczywiście egzotyczny.... zaskroniec... jak można być takim matołem....

clubber84 napisał/a:

@UP
Bo on jest matołem - tak w sprawie tatara, jak i w sprawie pospolicie występującego w Polsce zaskrońca - niejadowitego.
Brak słów

Tak, zaskroniec, k🤬a jego mać... co za p🤬lnięte matoły! To wąż zbożowy, jak już ktoś pisał. Rozumiem, że można nie wiedzieć, jak wygląda wąż zbożowy... ale nie wiedzieć jak wygląda zaskroniec?!

Jebnięte młotki.
Zgłoś
danielk309 2013-09-13, 23:26
Chu* wie co to za wonsz. Ale na żmije to nie wyglada.. a że prawdopodobnie będzie egzotyczny to gosciu dostanie jeszcze kare za znęcanie sie nad zwierzętami, które są chronione w polsce mimo iż w niej nie wystepuja.. [ pewnie ktos z niemiec go podrzucil ]
Zgłoś
evilmatt 2013-09-13, 23:26
Młoda zbożówka, pewnie komuś sp🤬oliła, bo to miszcze ucieczek. Szkoda jej, mam taką samą odmianę kolorystyczną.

podpis użytkownika

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
wisnia123456 2013-09-13, 23:35
zróbmy jakąś zrzutę na wysterylizowanie tego typa bo jak on zacznie geny przekazywać to będzie krok do końca świata
Zgłoś
PikosTychy 2013-09-13, 23:55
na patele z dziadem !
Zgłoś
s................m 2013-09-14, 0:03
Czytam po kolei, tak to jest zbożówka i aż szkoda tej odmiany rudawej. Zupełnie niegroźny i jak najbardziej polecam każdemu początkującemu terraryście... Naprawdę żal mi Tej samiczki gdyż z tego co wiem to one głównie osiągają takie piękne barwy...
Zgłoś
Licentias 2013-09-14, 0:11
W pierdlu teraz to dopiero długie węże zobaczy
Zgłoś
S................i 2013-09-14, 0:35
Jak już wyżej napisano, to jest wąż zbożowy. A to nie jest tak, że jak zaczęła się akcja z Sokołowem i ten Pan dotarł do większej liczby słuchaczy i inni wyzywali go od pedałów, to w kolejnych filmikach zaczął pokazywać swoją dziewczynę i o niej wspominać?
Zgłoś
PostScriptum 2013-09-14, 0:44
K🤬a mać, wszyscy tacy mądrzy, jestem ciekawy jak wy byście zareagowali jakbyście w praniu znaleźli węża, obojętnie jakiego. W pierwszej chwili każdy z was debile by się przestraszył, gwarantuje to.
Zgłoś
c................r 2013-09-14, 2:13
Najbardziej zaciekawił mnie tekst o zakopywaniu węża w ogródku, czyli według Policji węża można zakopać a już psa nie. Czyli jak zakopię psa w ogródku, będę mógł powiedzieć, że węża zakopałem, a potem niech oni dochodzą...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie