📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

LUDZIE! Gromadźcie żywność długoterminową. Jeśli nawet nic się nie stanie ze światem, to to zjecie w ciągu 3-5 lat trwania ważności tych produktów. Więc nic się nie zmarnuje. A jeśli kompletnie nic się nie zmieni, to nawet Wam się to opłaci, bo ceny mogą iść tylko w górę.
Dla bardziej gorliwych radzę poczytać kilka stron o survivalu, np. domowy-survival.pl, gdzie można nauczyć się kilku rzeczy, które mogą ocalić nam życie.
Dla bardziej gorliwych radzę poczytać kilka stron o survivalu, np. domowy-survival.pl, gdzie można nauczyć się kilku rzeczy, które mogą ocalić nam życie.
Już wiem na kogo nie będę głosował, jak chyba większość Polskiej młodzieży

NARODZIE ! Musimy się zjednoczyć, zabrać flagi, wyjść na ulice !
A skończy się jak zwykle…
A skończy się jak zwykle…

za 12 min anonymousi mają prawdopodobnie zacząć publikować cały syf rządu, który odzyskali... zobaczmy co to będzie

Jak ktoś oglądał film V for Vendetta to zna scenę.
Dla całej reszty = po założeniu masek i peleryn wszyscy ludzie poszli na gmach parlamentu, PRZESZLI prze blokadę policji. Nie przebili się, nie rzucali kamieniami, nie lali się z policją, nie niszczyli nic po drodze.
Kiedy ludzie pojmą, że robiąc takie zamieszanie, tylko dają policji pretekst do wszczęcia działania "obrony koniecznej". No, ale z drugiej strony trzeba mieć 15 jaj w gaciach żeby po prostu iść na tłum policjantów i nie bać się niczego.
Dla całej reszty = po założeniu masek i peleryn wszyscy ludzie poszli na gmach parlamentu, PRZESZLI prze blokadę policji. Nie przebili się, nie rzucali kamieniami, nie lali się z policją, nie niszczyli nic po drodze.
Kiedy ludzie pojmą, że robiąc takie zamieszanie, tylko dają policji pretekst do wszczęcia działania "obrony koniecznej". No, ale z drugiej strony trzeba mieć 15 jaj w gaciach żeby po prostu iść na tłum policjantów i nie bać się niczego.
Już niedługo Panie i Panowie... Dłużej Polska tego nie wytrzyma, wszyscy będą protestować. Miałem taki sen...

A mówiłem że PO załatwi nam komune ... nie myliłem się ani troche !
petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-odwolanie-rzadu-donalda-tuska/639 podpisujcie się to petycja odwołania tuska !!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie