👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Udaje, jego mowa ciała zdradza wszystko
Urodzony kłamca, czego to się teraz nie robi dla kariery na jutjubie ...

debile ,on jest czlonkiem tego zespolu i w ten sposob reklamuje swoj wlasny koncert

Nie miałbym tyle odwagi, ale pomysł dobry. Normalnym ludziom się powie że to żart, a jak się jakaś romantyczka zgłosi to może i por🤬a chłopak.
Kiedy mówił "szukam takiej osoby, która chciałaby się ze mną trochę [pauza]" od razu w myślach dokończyłem "por🤬ać" i jestem pewien że właśnie to miał na myśli!
Kiedy mówił "szukam takiej osoby, która chciałaby się ze mną trochę [pauza]" od razu w myślach dokończyłem "por🤬ać" i jestem pewien że właśnie to miał na myśli!
Cześć, jestem Ryszard, mam 45 lat. Mogę pójść z Tobą na ten koncert

HAhahaHA no nie mogę xD
" a tak samemu... na koncert
...
..znowu
"
Janek ewidentnie ma dolinę, a wy hejtujecie
jeszcze sobie coś zrobi xD
Janusz słuchaj, wyłącz komputer, idź na jakąś dyskę, czy do pubu, wyłącz te szczelanie, w które tam pocinasz przez większość czasu i jazda!
" a tak samemu... na koncert
...
..znowu

Janek ewidentnie ma dolinę, a wy hejtujecie

jeszcze sobie coś zrobi xD
Janusz słuchaj, wyłącz komputer, idź na jakąś dyskę, czy do pubu, wyłącz te szczelanie, w które tam pocinasz przez większość czasu i jazda!

@Szatahuana, wsioku z prowincji, Tygmont to jeden z lepszych klubów jazzowych w stolnicy. A jak chop tak pięknie zaprasza to ja żonę wyciągne i pójde się odprężyć (Może laska będzie później, albo anal...)

@stack_pointer Jak się mieszka w lesie to ciężko cokolwiek wiedzieć.
I masz coś kurna do mojego wyp🤬dowa?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie