👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

guan0 napisał/a:
muszę przyznać, że wolę płonące tornada niż stojące krzyże![]()
To pakuj manatki i do USA.
Earth, Jak byłem mały (z 7 lat) widziałem wypadek z bliska. Stałem jakieś 10m od wydarzenia. Nie srałem, tylko się trząsłem. Fioletowy Seat pierdzielnął kolesia, ten się odbił i poleciał z 5m. Teraz pewnie jakbym coś widział to zadzwoniłbym (z automatu) po karetkę i zmył się stamtąd. Bo po sądach chodzić i tłumaczyć co było, jak było itp. nie mam zamiaru.

ciekawe jakby wyglądał kolejny film o łowcach tornad z takim czymś ;P
Dupa, a nie Miodek. "Bynajmniej" to nie "przynajmniej". Jak masz zamiar kogoś poprawiać to sam nie rób przy okazji błędów ;]. W dodatku ta "burza ogniowa"
Torghal napisał/a:
Firestorm to po polsku burza ogniowa a nie żadne "ogniste tornado", bynajmniej te filmiki przedstawiają ogniste trąby powietrzne.
Wytłumaczył dla Państwa: Jan Miodek
Obrazek
Dupa, a nie Miodek. "Bynajmniej" to nie "przynajmniej". Jak masz zamiar kogoś poprawiać to sam nie rób przy okazji błędów ;]. W dodatku ta "burza ogniowa"

Grace napisał/a:
Po co ci wiza? Zapakuj się do statku z bananami i udawaj jednego.
wolę poudawać tonę cebuli, od bananów rosną wąsy i narty na stopach

guan0 napisał/a:
wolę poudawać tonę cebuli, od bananów rosną wąsy i narty na stopach
To udawaj co chcesz. Ważne, że tam dojedziesz.
Pamiętaj, cebula ma warstwy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie