📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53
Kebabsowe czwartki w Rosji sa coraz bardziej porywajace.
próbowałem dojrzeć gdzie się wyp🤬ziało ludzika z okna - niestety albo zamienił się w płachtę albo znikł
Danydwabanany napisał/a:
Albo ktoś drzwi na klatkę otworzył, może ten na balkonie okno albo drzwi balkonowe wybił - strzał tlenu i zapłon gazów. Mam duży kominek i raz mi się to zdarzyło przy rozpalaniu. Niby się nie paliło, kopciło się jak cholera, a ja zagadany przez telefon, podszedłem i otworzyłem drzwiczki (a mam duży kominek z zewnętrznym dolotem powietrza). Na szczęście utrzymałem drzwiczki w ręku bo jak jebło to ty bym zbierał szkoło po całej chacie
Tak, tak.
Nagromadzone pod sufitem gazy osiągają 800 stopni i zapalają się. Nie potrzeba otwarcia drzwi.
BambiPMT napisał/a:
Tak, tak.
Nagromadzone pod sufitem gazy osiągają 800 stopni i zapalają się. Nie potrzeba otwarcia drzwi.
Bez odpowiedniej ilości tlenu nic ci się nie zapali nawet jak będzie miało 1000 stopni
Danydwabanany napisał/a:
Bez odpowiedniej ilości tlenu nic ci się nie zapali nawet jak będzie miało 1000 stopni
Przecież okna nie ma.
BambiPMT napisał/a:
Przecież okna nie ma.
Mi to wygląda na loggie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie