Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
OGROMNA SIŁA - BEZ SIŁOWNI
konto usunięte • 2016-02-27, 20:35
To video na kwalifikacje do zawodow - NIEMCY. Zapraszam do obejrzenia tego filmiku i jesli komus sie nie chce lub nie ma pieniedzy na silownie - naklaniam do cwiczen z wlasna masa ciala. Jezeli chodzi o nogi to osoby, ktore chca miec dobre nogi moga tez je cwiczyc, ja tego nie robie bo mam inne priorytety. STREET WORKOUT !
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-02-28, 9:38 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kreoo1 2016-02-28, 11:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dmnunited 2016-02-28, 11:55
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-28, 11:58
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-28, 13:04
Kalistenika, a nie street workout.
Zgłoś
kaziupir 2016-02-28, 13:04
Jeszcze się przyznaje, że jest bocianem...
Zgłoś
khejit 2016-02-28, 13:28
A kura jak zwykle pałuje się do swoich filmików i jeszcze próbuje zaprosić kolegów!
A tak poważnie to cieszę się razem z tobą; nawet mi trochę motywacja rośnie.

P.S. Ale tytuły dajesz pedalskie.
Zgłoś
aleleble 2016-02-28, 14:51 1
Jak ktoś ćwiczy z browarem obok,to nic dziwnego,że nic nie widać Ja ćwiczę od czasu do czasu głównie dlatego,że się lepiej potem czuję.Nie mam żadnych diet i nie liczę na wielkie efekty,ale za to jestem gibki i dobry kondycyjnie:D
Zgłoś
Manowarrior 2016-02-28, 15:46 1
Cross-shit i i shit street workout są dla pedałów, faceci dźwigają żelastwo.
Zgłoś
Kosaaaa 2016-02-28, 17:01
@Manowarrior

Zajebiste męstwo iść na siłkę pełną spoconych facetów stękających przy żelastwie i jeszcze płacić za to gruby hajs.

Osiągnij coś bez przyrządów, bez wydawania kasy, bez warunków. To jest dla facetów.
Zgłoś
sidian 2016-02-28, 18:01
Zgłoś
Bobiszna 2016-02-28, 18:07
Weź wyp***ol te kalesony
Zgłoś
prezio87 2016-02-28, 18:29
Zgłoś
andreez91 2016-02-28, 21:26
Wypowiadaja sie ludzie którzy siłownię widzieli na filmiku
Zgłoś
Bumcio 2016-02-28, 22:26
ogromna siła? raczej umiejętności, siłę mają Ci co trenują siłowo.
ćwiczenia z ciężarem własnego ciała? po co? szybciej wyrobisz sylwetke z ciężarem a i tak 90 procent czołowych streetworkerów dokłada ciężary a to już kalistenika nie jest
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem