To video na kwalifikacje do zawodow - NIEMCY. Zapraszam do obejrzenia tego filmiku i jesli komus sie nie chce lub nie ma pieniedzy na silownie - naklaniam do cwiczen z wlasna masa ciala. Jezeli chodzi o nogi to osoby, ktore chca miec dobre nogi moga tez je cwiczyc, ja tego nie robie bo mam inne priorytety. STREET WORKOUT !
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
A kura jak zwykle pałuje się do swoich filmików
i jeszcze próbuje zaprosić kolegów!
A tak poważnie to cieszę się razem z tobą; nawet mi trochę motywacja rośnie.
P.S. Ale tytuły dajesz pedalskie.
A tak poważnie to cieszę się razem z tobą; nawet mi trochę motywacja rośnie.
P.S. Ale tytuły dajesz pedalskie.
Jak ktoś ćwiczy z browarem obok,to nic dziwnego,że nic nie widać
Ja ćwiczę od czasu do czasu głównie dlatego,że się lepiej potem czuję.Nie mam żadnych diet i nie liczę na wielkie efekty,ale za to jestem gibki i dobry kondycyjnie:D
Cross-shit i i shit street workout są dla pedałów, faceci dźwigają żelastwo.
@Manowarrior
Zajebiste męstwo iść na siłkę pełną spoconych facetów stękających przy żelastwie i jeszcze płacić za to gruby hajs.
Osiągnij coś bez przyrządów, bez wydawania kasy, bez warunków. To jest dla facetów.
Zajebiste męstwo iść na siłkę pełną spoconych facetów stękających przy żelastwie i jeszcze płacić za to gruby hajs.
Osiągnij coś bez przyrządów, bez wydawania kasy, bez warunków. To jest dla facetów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie