Simony Halep
Co prawda dziewczyna zrobiła sobie operację ZMNIEJSZENIA

biustu, bo przysparzał jej troche problemu, ale to zdjęcie imponujące (wykonane gdy miała 18 lat

teraz ma 19

)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-06-01, 12:52
widzicie drogie sadystki trzeba było w tenisa grać a nie biegać ze słoikami czy filiżankami to też byście tak miały ]
konto usunięte
2010-06-01, 12:52
chciał bym byc jej stanikiem...
konto usunięte
2010-06-01, 12:59
Nie kazde duze cycki sa spoko. Chyba, ze ktos jest amatorem sutow jak wentyle od jelcza lub zwisow.
e no spoko spoko focia:P Tylko coś jej w spodenkach stoi
Z tej perspektywy wygląda jakby była po 40-stce..
hiszpan by poszedl jak nic
Okropne ma odrosty
DaKuz napisał/a:
e no spoko spoko focia:P Tylko coś jej w spodenkach stoi
W kieszeni, to piłka mongole.
konto usunięte
2010-06-01, 15:13
axtxn napisał/a:
W kieszeni, to piłka mongole.
sa cycki jest piwo ;]
ps. szacun dla kobiety, szczery ogromny szacun ze zmniejszyla sobie cycki. musi byc na prawde normalna laska z dystansem do siebie ze zrobila takie cos bo inne "damy" prawdopodobnie by je sobie jeszcze powiekszyly
2 razy nie założy stanika i już są do ziemii.
Spoko jeszcze kilka latek i trafi na harda.
konto usunięte
2010-06-01, 18:40
jak czytam te wasze niektóre wpisy... to po prostu się wstydzę, że jestem facetem