Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Ojciec przez lata trzymał ciało syna w zamrażarce
konto usunięte • 2012-09-28, 23:46
Dramat chińskich rodziców.

Zdruzgotany ojciec z Huangling w Chinach przez ostatnie sześć lat trzymał ciało 18-letniego syna w zamrażarce - podaje "Daily Mail".

Tian Xueming nie zgodził się na pochowanie dziecka w rodzinnym grobie. W domu zainstalował wiele dodatkowych agregatorów, by zapewnić nieprzerwaną pracę zamrażarki nawet w czasie częstych przerw w dostawach prądu, które zdarzają się w tej okolicy.

Czuję się tak, jakby mój syn nigdy mnie nie opuścił. Kiedy ja i moja żona chcemy z nim porozmawiać, wystarczy, że usiądziemy na krzesłach ustawionych koło zamrażarki i podniesiemy jej wieko - powiedział 54-latek.

Małżonkowie byli zdruzgotani, gdy okazało się, że ich syn zachorował na białaczkę.

On był jedyną rzeczą, która utrzymywała nas przy życiu po stracie pierwszego dziecka. Kiedy Qinyuan umarł, po prostu nie mogłem pogodzić się z tym, że już nigdy nie zobaczę swojego dziecka. Zdecydowaliśmy się więc umieścić go w zamrażarce, aby zachować jego ciało - przyznał Xueming.

Córka pary zmarła w wieku 15 lat, gdy nagle upadła, tracąc przytomność pewnego upalnego dnia.

z tymi chińczykami
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-09-29, 23:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 0:22
Tylko azjate mozna w 1x1 trzymac
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 1:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mua 2012-09-30, 1:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 2:06
Cool story, bro!
Zgłoś
WeeR88 2012-09-30, 10:00
@mua czytanie ze zrozumieniem się kłania
Zgłoś
ZabójczaMama 2012-09-30, 10:43
Córka sama upadła... Jasne...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 14:41
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-30, 22:20
Zawsze ktoś świeży w rodzinie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-01, 15:04
Otwiera zamrażarkę i rzecze, synku podaj lód

A tak poza tym, jak trzymał go 6 lat, to chłopak nie miał 18 tylko 24
Zgłoś
Dża 2012-10-01, 21:03
Kostki do lodu musiały mieć dziwny smak...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem