Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
blade87 2012-11-02, 15:08 2
@up

Aleś Ty zabawny...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-02, 15:55 1
ja wiem że tu same gimbusy i że 90% społeczności na sadistic.pl nie miała nigdy robionego tatuażu ale napisze to - nikt kto ma maszynkę do tatuażu nie będzie robił dziary bez rękawiczek.
Zgłoś
rusofil 2012-11-02, 16:04
Taa, widzę, że gimbusy mają ostry ból dupy. To zdjęcie jest ewidentnie ustawione, koleś nawet nie dotknął igłą skóry tego bachora. Bachor ryczy, bo jest bachorem. Bachory ryczą ciągle bez powodu. Poza tym tatuaże robi się w rękawiczkach.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Gnoyek1990 2012-11-02, 17:18
@Eustachy

Zacny suchar milordzie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-02, 19:01 1
StaraSzafa napisał/a:

ja wiem że tu same gimbusy i że 90% społeczności na sadistic.pl nie miała nigdy robionego tatuażu ale napisze to - nikt kto ma maszynkę do tatuażu nie będzie robił dziary bez rękawiczek.

A jakże, panie ekspercie od gimbusów i innych pogimbanych gim-rzeczy...

Zdjęcie może być oczywiście pozowane, w Internecie nigdy nie wiadomo. Ale nie musi. Oto fragment pewnego artykułu:
"Pewien młody tatuś chciał trwale uwiecznić swoją ojcowską miłość i wytatuował na ramieniu 3-letniego synka litery „DB” – mające oznaczać skrót „Daddy`s Boy” („Synek tatusia”).
Po tym incydencie zakazano mu kontaktów z synem. 26-letni Eugene "Stonner” Ashley przyznał się do winy i został skazany na rok więzienia w zawieszeniu i grzywnę w wysokości 300 dolarów – jak donosi Daily Mail.
Funkcjonariusze służb socjalnych zauważyli tatuaż, kiedy w maju 2009 odwiedzili dom, w którym Ashley mieszkał z żoną Amy i ich czworgiem dzieci. Pracownicy socjalni postanowili odwiedzić państwa Ashley, ponieważ otrzymali informację o złych warunkach panujących w ich domu."

A oto kilka zdjęć (o których zawsze jakiś mądruś może powiedzieć, że to fail, fotoszop, albo kalkomania...):

Zgłoś