📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

maddog77 napisał/a:
Przykre! Masz jeszcze jakieś autoopowieści?Mój stary jak mi kopa zapodał to miałem symulator lotu ze schodów.

Byłem podobnym ojcem... szkoda że to tak dawno i są już takie duże

@weryfikator4 cycki twojej córki?
Hahaha nie mogłem się powstrzymać.
Hahaha nie mogłem się powstrzymać.

@wulfgarval Ja znam takich "ojców". Wygodniccy jaśniepanowie, którym brakuje jaj, żeby zamienić pewne egoistyczne przyjemności na odpoczynek podczas spędzania czasu z własnym dzieckiem. Safanduły, które znajdą każdą wymówkę, żeby się z dzieciakiem nie bawić. Bardzo łatwo jest wmówić sobie, że zabawa z dzieckiem po całym dniu pracy jest męcząca - a prawda jest taka, że najbardziej męczący dla takich ludzi jest ich własny egoizm. Wychowywanie dziecka jest męczące tylko w jednym przypadku - kiedy rodzic ignoruje pociechę i potem rzeczywiście ma problem, bo wychowuje sobie attention whore.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie