k🤬a mam wrazenie ze ci wszyscy co tak na sile potępiają pilke nozną (bo przeciez mozna jeszcze byc obojętnym i poprostu sie nią nie interesowac) to j🤬e p🤬dy
Na Lecha chodzę od szóstego roku życia, tak jak mój ojciec i dziadek. Na co dzień nienawidzę Wisły ale gratuluję awansu do dalszej rundy (w pucharach zawsze kibicuję polskiej drużynie). C🤬j w dupę c🤬lom którzy krytykują piłkę nożną i chodzenie na meczu a sami nigdy na stadion się nie wybrali.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
PO Co to gówno na sadisticu? co to wnosi albo co pokazuje?? nie musiałeś wrzucać bo tu nic ciekawet opróćz drącego mordę bydła nie ma.

czego sie czepiacie, oglądanie polskich zespołów jest w c🤬j sadystyczne
a tu już mamy totalny sadyzm - puścili ich dalej i teraz dopiero im porządnie wp🤬lą
a tu już mamy totalny sadyzm - puścili ich dalej i teraz dopiero im porządnie wp🤬lą
gwiazda biała znak pedała, dzięki
podpis użytkownika
gdzie są flagi?

Skoro was k🤬a piłka nozna nie interesuje, to po k🤬s tu wchodzicie? K🤬a ja nie odpalam filmików lub tematów, ale nie j🤬e polaczki muszą zhejtować to co im nie pasuje, lub to czego nie ogarniają bo jest to złe! K🤬a co za uboga mentalność. J🤬e buractwo. Brawo dla Wisły! (kibicem Wisły nie jestem)

dwakilo napisał/a:
Na Lecha chodzę od szóstego roku życia, tak jak mój ojciec i dziadek. Na co dzień nienawidzę Wisły ale gratuluję awansu do dalszej rundy (w pucharach zawsze kibicuję polskiej drużynie). C🤬j w dupę c🤬lom którzy krytykują piłkę nożną i chodzenie na meczu a sami nigdy na stadion się nie wybrali.
Chyba nie zauważyłeś momentu, kiedy zacząłeś kibicować Amice.