Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ziutek11113 2011-12-16, 0:50 3
k🤬a mam wrazenie ze ci wszyscy co tak na sile potępiają pilke nozną (bo przeciez mozna jeszcze byc obojętnym i poprostu sie nią nie interesowac) to j🤬e p🤬dy
Zgłoś
dwakilo 2011-12-16, 3:14 2
Na Lecha chodzę od szóstego roku życia, tak jak mój ojciec i dziadek. Na co dzień nienawidzę Wisły ale gratuluję awansu do dalszej rundy (w pucharach zawsze kibicuję polskiej drużynie). C🤬j w dupę c🤬lom którzy krytykują piłkę nożną i chodzenie na meczu a sami nigdy na stadion się nie wybrali.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
n................y 2011-12-16, 8:02
PO Co to gówno na sadisticu? co to wnosi albo co pokazuje?? nie musiałeś wrzucać bo tu nic ciekawet opróćz drącego mordę bydła nie ma.
Zgłoś
E................a 2011-12-16, 10:31 3
po co to gówno nade mną na sadisticu?
Zgłoś
s................r 2011-12-16, 11:17
czego sie czepiacie, oglądanie polskich zespołów jest w c🤬j sadystyczne

a tu już mamy totalny sadyzm - puścili ich dalej i teraz dopiero im porządnie wp🤬lą
Zgłoś
Nygus93 2011-12-16, 15:42
dobre, ale jeszcze lepsze na zywo. polecam
Zgłoś
kupsobiegrzejnik 2011-12-16, 17:05
gwiazda biała znak pedała, dzięki

podpis użytkownika

gdzie są flagi?
Zgłoś
a................0 2011-12-16, 17:33 3
Skoro was k🤬a piłka nozna nie interesuje, to po k🤬s tu wchodzicie? K🤬a ja nie odpalam filmików lub tematów, ale nie j🤬e polaczki muszą zhejtować to co im nie pasuje, lub to czego nie ogarniają bo jest to złe! K🤬a co za uboga mentalność. J🤬e buractwo. Brawo dla Wisły! (kibicem Wisły nie jestem)
Zgłoś
d................5 2011-12-16, 18:52
Fajny, ale zabrakło mi tam. Wyp🤬alać!!!
Zgłoś
N................k 2011-12-16, 19:48
dwakilo napisał/a:

Na Lecha chodzę od szóstego roku życia, tak jak mój ojciec i dziadek. Na co dzień nienawidzę Wisły ale gratuluję awansu do dalszej rundy (w pucharach zawsze kibicuję polskiej drużynie). C🤬j w dupę c🤬lom którzy krytykują piłkę nożną i chodzenie na meczu a sami nigdy na stadion się nie wybrali.

Chyba nie zauważyłeś momentu, kiedy zacząłeś kibicować Amice.
Zgłoś
T................l 2011-12-16, 23:10
Wisła to nędza.
Zgłoś
s................2 2011-12-22, 11:40
a ja myslalem ze chodzi o rzeke
Zgłoś