Na stronie
life.time.com pojawiły się ostatnio kolorowe zdjęcia z okupowanej Polski , większośc z Kutna i parę zdjęć z Warszawy na przełomie 1939-1040 r
Reszta w komentarzech
Konto usunięte
2012-11-03, 9:00
o k🤬a. a ja myślałem że wszystko w tamtych czasach było czarnobiałe. jestem pozytywnie zaskoczony że się mylilem :|
Polska już była okupowana, a na zdjęciach każdy taki uśmiechnięty :O Może Niemcy wcale tacy źli nie byli ?
Na pierwszym zdjęciu prababka Julii Roberts
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
@UP
Przed 41 nie było represji(nie takich jak po) względem ludności cywilnej.
Do roku 41 polską zarządzał wehrmaht dopiero jak SS zaczęło mieć większy wpływ na Hitlera zaczął się terror.
W zwykłym wojsku służyli zwykli ludzie i pretensji mieć do nich nie można(jeżeli jest inaczej to powinniśmy mieć też pretensje do Polskich żołnierzy za napaść na Czechosłowację). Mało tego Polacy woleli poddawać się Niemcom niż sowietom.
@UP Dziwi cie to? Sowieckie k🤬y sa gorsze niz zwierzeta
Konto usunięte
2012-11-03, 10:10
W książce o snajperze niemieckim (Bruno Sutkus) czytałem, jaką rzeź zrobili ruscy na Litwie. W pięciu zgw🤬cili 12-latkę, aż jej wnętrzności zaczęły wypadać, a potem jeden na zakończenie zabawy jebnął ją butelką po samogonie (chyba też w tej książce). Aż mnie k🤬a szlag trafia jak oglądam teraz "Czterech pancernych i psa". Przyjaźń polsko-sowiecka to największy absurd jaki powstał.
Najgłupsze w naszym narodzie jest to, że zamiast uczyć się od ż🤬dów sprytu i smykałki do interesów to większość polaków nienawidzi ż🤬dów c🤬j wie za co, c🤬j wie po co. Połowa z was nawet nie wie dlaczego nienawidzi ż🤬dów a druga połowa ma jedynie przypuszczenia bo prawdziwy powód został zapomniany dawno temu.
Konto usunięte
2012-11-03, 10:29
AHAHAHA_NO napisał/a:
Obrazek
taka rozmowa
-Guten morgen, czy jest pan może ż🤬dem?
-Nie, qrwa! Jestem szeryfę!
Ten pierwszy z prawej jakoś tak dziwnie z profilu do Tuska podobny się wydaje... To też jest ciekawe.
Konto usunięte
2012-11-03, 10:41
godziakoss percepcja na poziomie mojego dziadka
Konto usunięte
2012-11-03, 11:45
KKdemona napisał/a:
godziakoss percepcja na poziomie mojego dziadka
cieszy mnie to
Wszyscy to Ż🤬dzi.Prawda,tylko przed wojną nazywali siebie polakami,a wojna zrobiła z nich tylko i wyłącznie ż🤬dów.
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.
Taa rzeczywiście Polki piękne