👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gonzor napisał/a:
Każdy kraj chwali się tym co ma najlepsze.
Co pokaże olimpiada z Polski?
Bimber, skarpetę w klapkach Kubota, Chrystus i Maryja parą królewską Polski, Grunwald po raz pięćsetny, Kaczyński na Wawelu, zawodzenie na góralskich gęślach, kaszubskie wycie, podlaska zagroda z kiblem na podwórku, Orły Sokoły, Polacy nic się nie stało, Zenek, Maryla Rodowicz ooo Maryla, to jest moja koncepcja !
Nadal to i tak by było lepsze od tego co tu widzieliśmy...
No i komu przeszkadzał Hitler przynajmniej nie mielibyśmy tej zarazy na ulicach
Państwa pokazują na tych otwarciach to co u nich najlepsze, chwalą się swoją kulturą i historią, najwidoczniej to co najlepsze we Francji to faceci poprzebierani za baby i w ogóle jakieś mambo szambo, normalnie pokazali jak upada ich państwo, ich kultura, zresztą widać to w wydarzeniach wokół tych igrzysk - kradzieże, gw🤬ty, pobicia, braki prądu, sabotaże, brudna rzeka.

Przecież w Paryżu pokazali inscenizacje góry Olimpu i ich bogów a Polacy wieszcza w komentarzach o zagładzie Europy 😂 gówno burza o nic 💁♂️
Na wszeli wypadek radzę by Polska nie przyjmowała za jakieś 10 lat uchodźców z Kalifatu Francuskiego. Ciężko zapracowali na swój los, nie odbierajmy im plonów z zasianego ziarna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie