Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bartekniko 2024-07-28, 10:23
gonzor napisał/a:

Każdy kraj chwali się tym co ma najlepsze.
Co pokaże olimpiada z Polski?
Bimber, skarpetę w klapkach Kubota, Chrystus i Maryja parą królewską Polski, Grunwald po raz pięćsetny, Kaczyński na Wawelu, zawodzenie na góralskich gęślach, kaszubskie wycie, podlaska zagroda z kiblem na podwórku, Orły Sokoły, Polacy nic się nie stało, Zenek, Maryla Rodowicz ooo Maryla, to jest moja koncepcja !

Nadal to i tak by było lepsze od tego co tu widzieliśmy...
Zgłoś
metyoo 2024-07-28, 10:33 1
CzerstWybut napisał/a:

Łuo ja p🤬le ale podałeś przykład. Poddaje się.

korea północna doskonale sobie radzi? no ja p🤬le! ci ateiści mają obowiązek wierzyć w klan Kimów

[ Dodano: 2024-07-28, 10:44 ]
gonzor napisał/a:

Każdy kraj chwali się tym co ma najlepsze.
Co pokaże olimpiada z Polski?
Bimber, skarpetę w klapkach Kubota, Chrystus i Maryja parą królewską Polski, Grunwald po raz pięćsetny, Kaczyński na Wawelu, zawodzenie na góralskich gęślach, kaszubskie wycie, podlaska zagroda z kiblem na podwórku, Orły Sokoły, Polacy nic się nie stało, Zenek, Maryla Rodowicz ooo Maryla, to jest moja koncepcja !

nie olimpiada, tyljo igrzyska olmpijskie to po pierwsze, po drugie długo nam taka impreza nie będzie groziła, a po trzecie co złego jest w kaszubach, górach, czy grunwaldzie? mamy bogatą historię, którą można światu opowiedzieć w ciekawy sposób, zwróć uwagę jak wyglądały ceremonie w innych krajach i ta ostatnia? grecy i chińczycy chwalili się swoją historią, a żabojady czym się pochwalili? nie znanym na cały świat napoleonem, nie regionami związanymi z np. produkcji znanych na cały świat win, pochwalili się natomiast całą zgraają chorych psychicznie ludzi, którzy od teraz są wizytówką "wspaniałej, potężnej francji".
Zgłoś
Tenbel 2024-07-28, 11:04
Ahh. Kwiki prawicowców....miód na uszy
Zgłoś
CzerstWybut 2024-07-28, 11:54
Tenbel napisał/a:

Ahh. Kwiki prawicowców....miód na uszy

Mam w dupie jak elity reprezentują swoja Francje. Wk🤬il bym sie jak by takie pośmiewisko zrobili z Polski bo u nas ta degeneracja ma poparcie na 6% a nie jak u żabojadów.
Zgłoś
KoKoS__ 2024-07-28, 11:54 5
Ja nie, mogę Polacy to naprawdę poj🤬y naród. Przejmujecie się rzeczami na które nikt normalny na świecie nie zwraca uwagi. Jak już ktoś wierzy w niepokalane poczęcie, zmartwychwstania i inne bzdety to tylko i wyłącznie jego sprawa (tak jak homoseksualizm). Drugi mój argument, mówicie, że jak ktoś zrobiłby coś takiego z islamem to w ogóle wojna itp. K🤬a z kim Wy się porównujecie? Z najbardziej zacofanymi, tępymi i niewykształconymi ludźmi chodzącymi po tej planecie. Chcecie powiedzieć, że też jesteście takimi kretynami? Z tego co widzę równacie do przeciętnego kozojebcy. Poza tym autor obrazu którego widzicie karykaturę "Ostatnia wieczerza" czyli Leonardo da Vinci TEŻ BYŁ GEJEM!!!!! pozdro i polecam maść na ból dupy. Może zacznijcie żyć własnym życiem, będziecie szczęśliwsi.

Ktoś kiedyś w Poznaniu napisał na jednym murze bardzo mądre zdanie, a brzmiało ono: 'UCZUCIA RELIGIJNE MOŻNA OBRAZIĆ TYLKO U IDIOTY"
Pozdrawiam
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-07-28, 12:28 1
Noż k🤬a, naprawdę Sadole nagle stali się takimi obrońcami jedynie słusznej wiary i chrześcijańskiej tradycji?
Tak was bolą dupy, że Francuzi posadzili paru dziwolągów za stołem? Ja p🤬lę... Idźcie się wyżalić Ojcu Dyrektorowi z Torunia, on was zrozumie.
Zgłoś
Damianos88 2024-07-28, 12:38 1
No i komu przeszkadzał Hitler przynajmniej nie mielibyśmy tej zarazy na ulicach
Zgłoś
rayananer 2024-07-28, 13:34 1
organizatorem otwarcia byl żyd lgbt, wiec czego sie spodziewac? xdd
Zgłoś
kontownik 2024-07-28, 14:11
wojtas22 napisał/a:

No to był już szczyt szczytów jak dla mnie k🤬a. Jakby cos takiego odj🤬i do allaha to juz by dawno byli poćwiartowani.

O TYM SAMYM POMYŚLAŁEM

[ Dodano: 2024-07-28, 14:13 ]
KoKoS__ napisał/a:

Ja nie, mogę Polacy to naprawdę poj🤬y naród. Przejmujecie się rzeczami na które nikt normalny na świecie nie zwraca uwagi. Jak już ktoś wierzy w niepokalane poczęcie, zmartwychwstania i inne bzdety to tylko i wyłącznie jego sprawa (tak jak homoseksualizm). Drugi mój argument, mówicie, że jak ktoś zrobiłby coś takiego z islamem to w ogóle wojna itp. K🤬a z kim Wy się porównujecie? Z najbardziej zacofanymi, tępymi i niewykształconymi ludźmi chodzącymi po tej planecie. Chcecie powiedzieć, że też jesteście takimi kretynami? Z tego co widzę równacie do przeciętnego kozojebcy. Poza tym autor obrazu którego widzicie karykaturę "Ostatnia wieczerza" czyli Leonardo da Vinci TEŻ BYŁ GEJEM!!!!! pozdro i polecam maść na ból dupy. Może zacznijcie żyć własnym życiem, będziecie szczęśliwsi.
Ktoś kiedyś w Poznaniu napisał na jednym murze bardzo mądre zdanie, a brzmiało ono: 'UCZUCIA RELIGIJNE MOŻNA OBRAZIĆ TYLKO U IDIOTY"
Pozdrawiam

TY JESTEŚ DEBIL
tu nie chodzi o to że obrazili jezuska tylko o to że miało być że wszystkie religie kultury itp są równe a obrazaili katolików, gdyby obrazili w podobny sposób muzułmanów to by te wszystkie stadiony były w płomieniach a organizatorzy rozstrzelani przez bojówki islamskie

francja to kolejny stan umysłu jak rosja
Zgłoś
Nabs 2024-07-28, 14:32 1
KoKoS__ napisał/a:

Pozdrawiam

co ty k🤬a p🤬lisz. nie chodzi o religię, chodzi o promowanie zj🤬ia umysłowego. sugerowanie że leonadro był gejem bo otaczał się facetami, to tak samo jak sugerowanie że jesteś gejem bo gadasz ciągle o gejozie. a nawet jeżeli był, w żadnych jego zapiskach nie ma promowania zj🤬ia umysłowego. problemem nie jest to że lubisz przyjmować w dupę, tylko promowanie tego i sugerowanie że wszyscy powinni zaakceptować twoje zj🤬ie i jeszcze ci klaskać.

nikogo nie interesuje to że lubisz w dupę, dlatego przestań się tym chwalić i normalizować to jakby to było coś zupełnie normalnego. nie jest normalne, bo gdyby bycie gejem było normalne to nasz gatunek przestałby istnieć. normalny jest hetero, więc przyjmuj po ciuchu w domowym zaciszu kolegów, nie rozgłaszając tego, bo każdy w c🤬ju twoje życie osobiste ma.
Zgłoś
elim 2024-07-28, 15:23
Państwa pokazują na tych otwarciach to co u nich najlepsze, chwalą się swoją kulturą i historią, najwidoczniej to co najlepsze we Francji to faceci poprzebierani za baby i w ogóle jakieś mambo szambo, normalnie pokazali jak upada ich państwo, ich kultura, zresztą widać to w wydarzeniach wokół tych igrzysk - kradzieże, gw🤬ty, pobicia, braki prądu, sabotaże, brudna rzeka.

Zgłoś
pazuzu 2024-07-28, 16:14 2
Przecież w Paryżu pokazali inscenizacje góry Olimpu i ich bogów a Polacy wieszcza w komentarzach o zagładzie Europy 😂 gówno burza o nic 💁‍♂️
Zgłoś
Nancy83 2024-07-28, 16:17
A później się dziwią że ciemność nastała.
Zgłoś
Ronoaro 2024-07-28, 16:45
Na wszeli wypadek radzę by Polska nie przyjmowała za jakieś 10 lat uchodźców z Kalifatu Francuskiego. Ciężko zapracowali na swój los, nie odbierajmy im plonów z zasianego ziarna.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
majeńka 2024-07-28, 18:37
No toż... temat na temat starych olimpiad, a zabrakło najważniejszej:

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie