📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No dobra. Ściągneli flagi EU ale co to zmienia? Oczywiście ważna jest symbolika i sam jestem przeciwnikiem EU i pluje na to niebieskie gówno lecz potrzeba czegoś więcej. Trzeba sie skupić na zjednoczeniu Polaków, próbie stworzenia partii w której zasiadali by ludzie dla których Polska jest najważniejsza. Jednak niestety ja jestem już do tego nastawiony jak Wyspiański piszący wesele. Mam nadzieję, że mylę się tak jak on i do żyje tego.

Gratulacje sam postaram się przeprowadzać takie akcje w innych częściach kraju.
Jak usłyszałem "Jeszcze Polska nie zginęła" to łezka zakręciła się w oku.
Polacy piszą po polsku "ą, ę, ć, ś, ó, ż, ź" pamiętajmy to nasze dziedzictwo!
Jak usłyszałem "Jeszcze Polska nie zginęła" to łezka zakręciła się w oku.
Polacy piszą po polsku "ą, ę, ć, ś, ó, ż, ź" pamiętajmy to nasze dziedzictwo!

@rksrobert
loaloa to z🤬b albo tylko trolluje, w każdym razie najlepiej ignorować tego pedryla.
loaloa to z🤬b albo tylko trolluje, w każdym razie najlepiej ignorować tego pedryla.

to była akcja do której zachęcał Robert Winnicki (Ruch Narodowy), coś się nazywało chyba "zdejmujmy flagi eurokołchozu"
Normalnie zaraz swoją forumowa odwagą obalicie mityczny Rząd Światowy, nie wspominając Tuska.
Prawdziwi z Was bohaterzy.
Prawdziwi z Was bohaterzy.

Cytat:
Handlowałeś kiedykolwiek z zagranicą? Wiesz ile tracą Polacy na tym, że muszą wymieniać walutę? 80% polskiego eksportu trafia do UE.
Może i tracą, ale poprzez ujednolicenie waluty traci się możliwość jej kontrolowania - wszystko ustalane jest z góry. Poza tym nasza waluta jest jednym z symboli naszego kraju

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie