[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-04-21, 17:27 ]
Znalazła się pełna wersja...
Bo to zła kobieta była. Poznaj taką co nie jest zła a zrekompensuje Ci wszystkie krzywdy od poprzednich
Akurat,.. Już się nasłuchałem xD Każda w końcu okazuje się straszna..
Wolę sobie kupić robota AI, nie kłóci się i odpowie na każde pytanie
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm freeA może jest Twoim lustrem Btw młody jesteś to jeszcze zdążysz poznać fajną dziewczynę. Pamiętaj tylko o słowach piosenki z Małego Księcia:
"Nie wierz swym oczom - szepnął wiatr
Jeżeli kochasz, sercem patrz"
Jeszcze byś się zdziwił jak zacznie ewoluować i emocje odczuwać xD Albo zacznie Cię wk🤬iać bo będzie mieć odpowiedź na wszystko xD
Widzicie do czego dziewczyny doprowadzają??
Zawsze się z nimi tak samo kończy...
Wolę sobie kupić robota AI, nie kłóci się i odpowie na każde pytanie
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!nie daj się zbałamucić Cezarku, kobiety są złe, wiem co mówię, sama jestem zła
Miałem podobnego kolegę. Zakochany beznadziejnie. Był ze swoją lubą w takim pustostanie na 1 piętrze. Wyznawał jej miłość i mówił, że dla niej to wszystko zrobi.
Mówi "Ja dla ciebie z balkonu zeskoczę". Ona na to "Gdzie tam. Nie skoczysz." I tyle go widziała. Chłop z plecakiem na plecach skoczył z balkonu 1 piętra.
1 nogą wylądował na miękkiej ziemni, a 2 na chodniku. Do końca życia będzie utykał. Z ciekawszych rzeczy to jeszcze chodzili randkować na cmentarz. Kocyk rozkładali. Świece już były. klimat też.
Jak z pierwszego to ja eż bym pokazał
nie daj się zbałamucić Cezarku, kobiety są złe, wiem co mówię, sama jestem zła