Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bercisko 2023-08-16, 13:50 21
Zgłoś
flejtuch 2023-08-16, 14:06 3
Ciekawe czy przy pedziach też tak zrobi...
Zgłoś
tajfunkanalia 2023-08-16, 14:10 10
Wypiął przepuklinę i zadowolony. Istny tytan.
Zgłoś
JanJankowski 2023-08-16, 14:13
Babę mroczki wzięły. Rozejście to
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2023-08-16, 14:28 10
Takich ludzi to ja szanuję

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
bebini 2023-08-16, 15:47 3
do utylizacji gnojek
Zgłoś
Polacco Sivusco 2023-08-16, 15:55 4
Tam jakiś cios wibrującej pięści musiał być , bo pani w różówym padła po kilku dobrych sekundach

podpis użytkownika

eeee, szkoda gadać...
Zgłoś
SkoPio1 2023-08-16, 15:58 32
Polacco Sivusco napisał/a:

Tam jakiś cios wibrującej pięści musiał być , bo pani w różówym padła po kilku dobrych sekundach

Stare baby tak mają. Najpierw sprawdzają, czy w okolicy są jacyś kandydaci na rycerzy, co to nawet starą k🤬ę będą ratować, i gdy oceniają, że im się opłaci up🤬lenie ubrania i ryzyko oczka, to nagle i teatralnie mdleją.
Największa frajda, gdy się pomylą w ocenie i nikt się nie ruszy.
Wtedy leżą, drą ryja, a po paru minutach wstają i wracają do domu.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-16, 17:40 2
Stara symuluje jak Neymar, powinien jej poprawić
Zgłoś
Rohnin 2023-08-16, 20:10 4
Gość miał dość pasywnej agresji i nie wiedział jak sobie z tym poradzić, nie wybrał najlepszego rozwiązania... z drugiej strony te baby nie miały żadnego instynktu samozachowawczego... żadnego.
Długo myślałem, że ludzie powinni się szanować, tak po prostu i także na chodnikach. Dalej tak myślę, ale chodzić między ludzkim gównem nauczyłem się dopiero niedawno... zdradzę wam sekret - trzeba udawać ślepego idiotę (zgadza się, udawać; tak naprawdę dobrze wiesz co robisz lub z kim się mierzysz) i k🤬a zajęło mi to prawie 30 lat. Dlatego nie szkoda mi tych szanownych kobiet, dla których jak wiadomo świat jest tak niebezpieczny, że wszędzie muszą spodziewać się zagrożenia.
I tak, już zesrałem się myśląc o swej zajebistości + ręka wyr🤬ana, a latarnia mego intelektu nie świeci zbyt jasno, mam to w dupie, takie są fakty kurde.
Zgłoś
parapsychol 2023-08-16, 20:23
Polacco Sivusco napisał/a:

uderzenie w piers moze zatrzymac serce, co ciekawe jesli bys spadal z wysokosci na linie i gwaltownie sie zatrzymal, to aorta moze wyskoczyc

podpis użytkownika

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś
DziadMróz 2023-08-16, 21:22 2
SkoPio1 napisał/a:

Stare baby tak mają. Najpierw sprawdzają, czy w okolicy są jacyś kandydaci na rycerzy, co to nawet starą k🤬ę będą ratować, i gdy oceniają, że im się opłaci up🤬lenie ubrania i ryzyko oczka, to nagle i teatralnie mdleją.

parapsychol napisał/a:

uderzenie w piers moze zatrzymac serce, co ciekawe jesli bys spadal z wysokosci na linie i gwaltownie sie zatrzymal, to aorta moze wyskoczyc

Babka dostała strzał w krtań i nie mogła złapać oddechu. Postała dopóki miała oddech i fiknęła.
Zgłoś
URAGE 2023-08-16, 22:40 2
SkoPio1 napisał/a:

P🤬lisz tak bo to nie twoja stara jebli na pasach, okradli pod sklepem czy jak tutaj p🤬lneli bez powodu na chodniku.
C🤬l naj🤬y czy nie p🤬lnal babki bez powodu bo jest smieciem ludzkim do utylizacji i tyle w temacie.

motylekwbrzuchu napisał/a:

Takich ludzi to ja szanuję

W Radłowie ostatnio był spęd tych twoich idoli, jednego nawet odj🤬i
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2023-08-16, 23:06
URAGE napisał/a:

jednego nawet odj🤬i

Sam się odj🤬

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie