👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli to jego stara, to strach pomyśleć, jakie ma gówniak atrakcje w domu...
Swoją drogą, niezłe kocie ruchy. Też tak bym chciała kręcić dupskiem...
Baronessa napisał/a:
Jeżeli to jego stara, to strach pomyśleć, jakie ma gówniak atrakcje w domu...
Żeby tak kręcić tyłkiem trzeba mieć taki tylek.
Mała zycie masz tylko jedno mozna zginąć wszedzie trzeba się bawić nawet w metrze

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Manolito666 napisał/a:
Jebie się ludziom w głowach przez te maseczki. Po piątej dawce masz już omamy. Metro to buduar, a gówniak to książe perski.
Won za Ural do swojego pana

Flodzia w tym przypadku nikt nie napisze Ci "piwo za material wlasny". Wyjdz w koncu z domu potworku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie