📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:38

Melooksg napisał/a:
Pierwszy raz idzie oglądnąć do końca
Obejrzeć!!!

Tak ogólnie to sadol ostatnio schodzi na psy. :/ to już nie to co kiedyś że na główną trafiały jakieś złamania, faile, gleby itp. Teraz Ona sra tu dla mnie i 1000 tego przeróbek, gify z kwejka czy innych stron. Ludzie zapomnieli jakie sadistic ma przeznaczenia. Wg tego co nawet jest na stronie banerze - SADISTIC.PL CODZIENNA DAWKA CZARNEGO HUMORU. A nie jakiegos ona ssie dla mnie!
@UP
Popatrz, jak często na sadola dodawane są takie rzeczy, jakie masz na myśli.
Wszystko co internet krył, zostało już tu umieszczone, a nie co minutę ludzie nagrywają jak się łamią na deskorolce.
Jest deficyt w wymaganym przez Ciebie materiale... spróbuj znaleźć coś czarnego, żeby jeszcze tego tu nie było.
NIE ZNAJDZIESZ !!!
A żeby na stronie nie było nudno, to czymś trzeba to zastąpić ...
Wszystko co internet krył, zostało już tu umieszczone, a nie co minutę ludzie nagrywają jak się łamią na deskorolce.
Jest deficyt w wymaganym przez Ciebie materiale... spróbuj znaleźć coś czarnego, żeby jeszcze tego tu nie było.
NIE ZNAJDZIESZ !!!
A żeby na stronie nie było nudno, to czymś trzeba to zastąpić ...

Melooksg napisał/a:
@UP
NIE ZNAJDZIESZ !!!
A żeby na stronie nie było nudno, to czymś trzeba to zastąpić ...![]()
Lepiej byłoby dodawać DOBRE materiały co kilka dni, a nie SŁABE codziennie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie