toć ten sebix by cie zmiótł z planszy trzema ciosami, wycofał się pewnie dlatego, że dotarło do tego pustego łba że wakacje to on spędzi za kratami, a nie dlatego, że niby laska którą sam jedną ręką podnosi miała stanowić jakąś przeszkodę przed tamtym suchoklatesem
To na c🤬j się chowa skoro mógł pozamiatać i sobie pójść dalej z tą szurą?
lol taka akcję na lotnisku odstawić, pewnie dostanie ban na tym lotnisku i będzie latał sobie z innego miasta.
Oby gorzej
toć ten sebix by cie zmiótł z planszy trzema ciosami, wycofał się pewnie dlatego, że dotarło do tego pustego łba że wakacje to on spędzi za kratami, a nie dlatego, że niby laska którą sam jedną ręką podnosi miała stanowić jakąś przeszkodę przed tamtym suchoklatesem
Dokładnie, założę się że taka p🤬da jak ty nie obroni swojej kobiety nawet przed suchoklatesem. Lepiej przyjąć pocisk na siebie i jechać na wakacje nie? Może zostań pedałem żeby cię k🤬a chłopak obronił

Dokładnie, założę się że taka p🤬da jak ty nie obroni swojej kobiety nawet przed suchoklatesem. Lepiej przyjąć pocisk na siebie i jechać na wakacje nie? Może zostań pedałem żeby cię k🤬a chłopak obronił
A teraz ochłoń, poczekaj aż obydwie komórki mózgowe się ze sobą złączą i przemyśl jeszcze raz sens mojej i swojej wypowiedzi, a następnie porównaj je z treścią filmu, który komentujesz
Dochodzę do wniosku po lekturze waszych komentarzy że doo założenia konta na sadolu powinni robić jakieś wstępne testy IQ...