Reporter z programu Tomasz Lis na Żywo na wiecu Jarosława Kaczyńskiego.
"ZDRAJCO NARODU, ROZUMISZ!?"
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Kogoś oceniasz a sam/a nie powiesz o co Ci chodzi. Więc po co to piszesz ? A jakich argumentów mamy używać w tym przypadku w/g Ciebie ? no proszę, słuchamy..znaczy czytamy.
konto usunięte
2010-05-27, 11:38
Przecież "autorytety" ogłosiły wojnę domową, więc o co wam chodzi?
konto usunięte
2010-05-27, 11:52
O co mi chodzi? , weźcie sobie coś na wstrzymanie, i nie piszcie głupot, trochę dystansu do tego wszystkiego, za niedługo ktoś wrzuci kiboli bijących się na ulicy, albo ludzi z więzienia i podpisze ten - elektorat wybierze nam prezydenta. Z oburzeniem piszecie jakie to mohery są dzikie i agresywne, tak jakbyście nigdy nie widzieli agresji w otaczającym was świecie, już nie mówię o przedziale wiekowym który bierze udział w dyskusji. Przeczytaj cały wątek a zrozumiesz że 80% ludzi wypowiadających się tutaj powtarza slogany wykreowane właśnie przez media z drugiego obozu, a'la agora itp, i jeszcze ktoś napisze że mohery są zmanipulowane...
konto usunięte
2010-05-27, 12:07
konto usunięte
2010-05-27, 12:10
Ej no, przecież czytanie GW głoszącej nienawiść do Kaczora i miłość do Słońca Peru i "drogiego Bronisława" daje poczucie przynależności do inteligencji i "elyty", czyż nie?
Właśnie to jest śmieszne - ludzie gadają o PO czy PiS. W tych wyborach nie głosujemy na partie polityczne tylko na kandydatów na prezydenta. Tak, wiem że to jedni z najbardziej znanych (jak nie głowy) ludzi z partii, ale też troszkę pomyśleć że nie chodzi tu o partię, bo prezydent powinien być bezpartyjny. A jak zawsze wyjdzie to każdy wie.
cree - wiem o co Ci chodzi, ale uważam że to krzykacze którzy w rzeczywistości nie są tacy, oni muszą się wyszumieć (np. ja wyżalić) i koniec. Ja tam nie czytam nawet postów gdzie widzę "K**wy", "Złodzieje" itp. bo tacy ludzie nie mają nic do powiedzenia od siebie tylko zasłyszane właśnie od swojego dziadka albo JKM w TV.
Media mediami, ludzie myślący nie dadzą się oszołomić telewizji czy gazetom. Aczkolwiek gazeta którą przeczytają i zgodzą się ze stwierdzeniami w jakimś artykule będzie inaczej przez odbiorcę postrzegana.
Nikt nikomu nie chce prać mózgu, bo jakby wszyscy myśleli tak samo to by było strasznie nudno.
A od tego jest dyskusja żeby wyrażać swoje zdanie, mamy do tego prawo i powinniśmy to robić w miarę potrzeby i chęci.
Wredna prowokacja prorosyjskiej kasty.. maja piekny material zeby pokazac jaki to elektorat ma P. Jarosław.. a wy ciemnogrodzie zasięgnijcie niezależnych źródeł informacji bo widać własnie po waszych postach jak nakarmil was tvn czy polsat.. a gowno wiecie co dzieje sie naprawde w tym kraju i tyle mam wam do powiedzenia.. dzisiejsza mlodziez jest tak zacofana jesli chodzi o realne dzialania zwiazane z naszym panstwem ze strach pomyslec co z was wyrosnie.. apeluje do was zebyscie oswiecili swoje umysly i zaczeli myslec kto w polsce rzeczywiscie robi burdel a kto jest za tym aby ten burdel wyplewic..
bakata88, T. Lis jest prorosyjski ? a może TVP ? Pokaż mi niezależne źródła informacji w/g Ciebie. Co się dzieje w kraju, może Ty nas oświecisz ? Bardzo ciekawe..
A elektorat jaki ma Jarek taki ma, na taki sobie zasłużył i widać to na załączonym filmie, czy może to "fake" ? efekty specjalne ? Photoshop ?
konto usunięte
2010-05-27, 13:12
konto usunięte
2010-05-27, 13:24
@King of the devil
Nie jestem tego taki pewien, już da się sporą mieszankę zauważyć.. Oczywiście mówię o Łodzi, nie wiem jak dokładnie wygląda to w innych miastach, lecz u nas powoli robi się z tym problem.
konto usunięte
2010-05-27, 13:25
konto usunięte
2010-05-27, 14:41
no śmiechem żartem ale właśnie przez takich ludzi wygrać może kaczyński :/